Home / TEMA DANA / ŠEŠELj OTKRIO KO STOJI IZA SKANDALA NA KiM- Srbija mora hitno da uđe u ODKB, preti nam invazija Hrvata na RS i..

ŠEŠELj OTKRIO KO STOJI IZA SKANDALA NA KiM- Srbija mora hitno da uđe u ODKB, preti nam invazija Hrvata na RS i..

Predsednik SRS Vojislav Šešelj gostovao je u specijalnom izdanju Nacionalnog dnevnika na televiziji Pink, povodom najnovijeg incidenta na Kosovu i Metohiji, kada je uhapšen direktor kancelarije za KiM Marko Đurić.

On smatra da iza ovog poniženja Srbije stoji SAD, jer Priština sve radi po njihovoj komandi, te da nam preti nešto mnogo gore, ako ne reagujemo adekvatno.

Šešelj tvrdi da nam preti invazija Hrvatske na Republiku Srpsku a isto tako i na Bačku, na koju su već uvežbavali napad, kako bi dobili 10 hiljada hektara oko kojih se spore sa Srbijom. Oni bi zauzeli mnogo više a onda bi se povukli na pozicije, koje smatraju da im pripadaju, tačnije tih deset hiljada hektara.

Srbija je otvorena za napad, zato hitno treba da se priključimo ODKB savezu, koliko sutra da se održi vanredna sednica, jedino članstvom u savezu o kolektivnoj bezbednosti, mi smo sigurni, Amerikanci neće rizikovati izazivanje Trećeg svetskog rata sa Rusijom, kaže predsednik radikala.

Ovim potezom dobili bi smo zaštitu, a onda bi mogli da tražimo povratak 999 srpskih policajaca  na Kosovo, pošto ZSO nije formirana, mi zahtevamo vraćanje srpskih institucija na KiM, koje su nam zagarantovane. Ako bi došlo do napada na srpske policajce na Kosovu, koje NATO naravno ne bi branio, mi bi logično mogli da im pošaljemo pojačanje iz Srbije, ali ako ne pristupimo ODKB mi smo u velikoj opasnosti, tvrdi Šešelj.

Predsednik Vučić mora da odabere jednu stolicu, onu na kojoj sede naši neprijatelji koji su nas bombardovali ili stolicu gde su naši vekovni prijatelji Rusi, zaključuje lider SRS.

Check Also

DRAGAŠ UPUTIO HITAN APEL NARODU: DIŽITE NOVAC IZ BANKE- STIŽE MASOVNI BANKROT U CELOM SVETU! (VIDEO)

Gost medijske kuće „Srbin.info-Centar”, u emisiji „Intervju” koju uređuje i vodi Dejan Petar Zlatanović, bio …