Home / TEMA DANA / ŠOKANTNO OTKRIĆE: „NEMCI ČUVAJU VUČIĆA JER ĆE IM DATI KOSOVO, PRIMITI SVE MIGRANTE I EVO ŠTA SVE JOŠ..“ (VIDEO)

ŠOKANTNO OTKRIĆE: „NEMCI ČUVAJU VUČIĆA JER ĆE IM DATI KOSOVO, PRIMITI SVE MIGRANTE I EVO ŠTA SVE JOŠ..“ (VIDEO)

Predsednik Pokreta “Dosta je bilo” (DJB) Saša Radulović izjavio je u Šapcu da Nemačka pruža bezuslovnu podršku vlasti Aleksandra Vučića jer im on “ispunjava sve zahteve” i zato što im je “obećao Kosovo”.

“Nemci čuvaju Vučića jer im ispunjava sve zahteve. On im je obećao Kosovo i učiniće sve što je za to potrebno, uključujući i izmenu zakona o referendumu. Potpisao je i sve sporazume o prihvatu migranata. Daje subvencije njihovim firmama, kao da je u službi Nemačke, a ne predsednik Srbije. Ne grade Nemci u Srbiji državu nalik svojoj, nego pokoravaju koloniju koja će služiti njihovim interesima”, rekao je Radulović u razgovoru sa gradjanima Šapca.

Kako se navodi u saopštenju DJB, Radulović je ocenio da se migrantska kriza najlakše može rešiti prekidom vojnih dejstava i organizovanjem povratka izbeglih u svoju zemlju, uz pružanje pomoći u izgradnji razorene države.

“Ovde se radi o nameri Nemačke da to stanovništvo naseli na Balkan i učini ga, zajedno sa postojećim stanovništvom, robljem, koje za male pare, gradi uspehe nemačke privredne imperije”, dodao je on.

Govoreći o budžetu za narednu godinu, Obradović je ocenio da on nije razvojni već partokratski.

“Baš kao i prethodni budžeti, služi da namiri armiju nesposobnih stranačkih jurišnika. Ako znamo da je uvećani PDV od gradjana uzeo dodatnih 60 milijardi, onda ne možemo govoriti o rastu standarda. Na privredi je jaram poreza na dobit uvećanog sa 10 na 15 odsto. Uvećane su postojeće akcize i stvorena je nova, akciza na struju. Ne vide se osnove za optimizam ni kod privrednih subjekata, ni kod gradjana”, dodao je on.

Radulović je naveo da su “razdragani” samo nemački i drugi strani investitori kojima Vlada “nemilosrdno poklanja novac gradjana Srbije” kroz subvencije koje su planirane u iznosu od 100 milijardi dinara.

“Ako tome dodamo 155 milijardi kojima država, kroz aktivirane garancije, plaća sopstveni javašluk i nesposobnost rukovodećeg kadra, onda je jasno da Srbija ostaje zemlja koju napuštaju mladi jer ovde ne vide šansu za sebe”, ocenio je lider Pokreta DJB.

Pogledajte video:

(Beta)

Check Also

TAJNE SLUŽBE ZAPADA VRAĆAJU NAVALjNOG U MOSKVU DA POKUŠAJU SA NOVOM OBOJENOM REVOLUCIJOM

Autor: Prof. dr Srđan PERIŠIĆ, geopolitikolog Ruski opozicionar Aleksej Navaljni je već pet meseci u središtu odnosa …