Home / TEMA DANA / ŠOKANTNO SAZNANjE SRPSKIH TAJNIH SLUŽBI: Tači platio Gotovini 500.000 evra da spremi Albance za plan kosovske „Oluje“!

ŠOKANTNO SAZNANjE SRPSKIH TAJNIH SLUŽBI: Tači platio Gotovini 500.000 evra da spremi Albance za plan kosovske „Oluje“!

prisluskivanje- telefon- spijuniranje

 

Srpske tajne službe došle su do šokantnih saznanja da Gotovina aktivno učestvuje u planiranju vojno-policijske akcije kojom bi već ovog leta trebalo osvojiti sever Kosova i etnički očistiti tamošnje Srbe!

Ante Gotovina, Tuđmanov general koji je 1995. godine komandovao genocidnom akcijom „Oluja“ u kojoj je ubijeno 2.000 i proterano više od 250.000 Srba, sa šefovima OVK već tri meseca priprema detaljni operativni plan za napad na sever Kosova i Metohije.

Kako tvrdi izvor ovog dnevnog lista, srpske tajne službe došle su do šokantnih saznanja da Gotovina aktivno učestvuje u planiranju vojno-policijske akcije kojom bi već ovog leta trebalo osvojiti sever Kosova i etnički očistiti tamošnje Srbe!

Za ovoj prljavi posao, kako se tvrdi, kosovski premijer je Gotovini iz crnog fonda isplatio 500.000 evra u kešu! Gotovina bi uspešno izvedenoj invaziji na sever srpske pokrajne trebalo da dobije i „bonus“ od još pola miliona evra!

Ante Gotovina, koji je od novembra prošle godine posebni savetnik ministra odbrane Hrvatske, od tada do danas zvanično je jednom boravio u Prištini, ali su naše službe otkrile da je ove godine čak osam puta tajno posećivao Kosovo!

– Gotovina sa vođama OVK koji su sada komandanti Bezbednosnih snaga Kosova do detalja razrađujue planove munjevite akcije, takozvane kosovske „Oluje“. Albanci su sa

Gotovinom stupili u kontakt preko Agima Čekua, bivšeg pripadnika hrvatskih „zengi“ i komandanata OVK…

Hašim Tači je izdvojio velike pare da bi angažovao Gotovinu, vrlo je ozbiljno shvatio čitavu stvar i očigledno mu se prilično žuri.

Ako se setimo da je Ramuš Haradinaj, odah po povratku iz Francuske, poručio da kosovski albanci traba da se ugledaju na Hrvate kad je reč o odnosu prema Srbima, onda je sve jasno – kaže izvor.

(srbijadanas/ informer)

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …