Home / IZA KULISA / SVET ĆE OSTATI BEZ TEKSTA! Baba Vanga je za 2017. predvidela nešto što LEDI KRV U VENAMA! (VIDEO)

SVET ĆE OSTATI BEZ TEKSTA! Baba Vanga je za 2017. predvidela nešto što LEDI KRV U VENAMA! (VIDEO)

baba-vanga-rat-vojnik-muslimani

Ljubitelji teorija zavera oduševiće se novim proročanstvom balkanske proročice Baba Vange koja je iznela zanimljivo stanovište o Trećem svetskom ratu.

Iako je preminula davne 1996. godine ona je napravila veliki broj proročanstava budućnosti koja imaju tačnost od 85 odsto. Do sada je upozorila na rat u Siriji, nuklearni rat, kao i nestanak američkog predsednika.

U svetlu rastućih tenzija između Severne Koreje i SAD, njene reči o potpunom uništenju sveta, ratu u kojem će biti zahvaćen ceo svet i nakon kojeg neće ostati gotovo nikakav oblik života, zvuče pomalo zastrašujuće.

Prema Baba Vangi, sve će početi arapskim proleće 2010. godine i biće osigurano nakon “snega” u Siriji – muslimani će upotrebiti hemijsko oružje, što će naterati Evrpoljane da uspostave kalifat 2043. sa centrom u Rimu.

Ona je u svom svedočanstvu govorila i o tome da će većina ljudi umreti od raka kože i hemijskog oružja – užasno proročanstvo na koje su mnogi pomislili nakon hemijskog napada u Siriji. Dodatno muči ljude i njeno proročanstvo da će se 45. predsednik SAD suočiti sa krizom koja će dovesti do propasti zemlje.

Vanga, za koju se u Rusiji veruje da ima paranormalne moći, navodno je predvidela i 11. septembar 2001. godine kada je tvrdila da će dve čelične ptice napasti Ameriku.

Pogledajte video:


(Espreso.rs / Disclose)

Check Also

JEZIVO OTKRIĆE Prof. DIMITRIJEVIĆA: PROROČANSTVO SVETIH OTACA SE ISPUNJAVA- EUFRAT JE PRESUŠIO: EVO ŠTA TO ZNAČI! (VIDEO)

Gost u emisiji „Politikon“ na tv Helmkast autora i voditelja Danila Tvrdišića bio je pravoslavni …