Home / TEMA DANA / TRAMPOVI ADVOKATI: CIA UMEŠANA U IZBORNU PREVARU, IMAMO OTKRIĆA BIBLIJSKIH RAZMERA

TRAMPOVI ADVOKATI: CIA UMEŠANA U IZBORNU PREVARU, IMAMO OTKRIĆA BIBLIJSKIH RAZMERA

Bivša federalna tužiteljka u Teksasu i advokat Sidni Pauel, koji sada radi za Trampovu kampanju kao istražitelj izborne prevare, kaže da imaju dokaze da je u izbornu prevaru u SAD umešana i CIA.

Pauelova je ranije izjavila je da ima dokaze o velikoj zaveri u kojoj su učestvovali američki tehnološki giganti, kompanija za glasanje „Dominion“, vladini zvaničnici i medijski giganti kako bi „ukrali“ izbore od Donalda Trampa.

Ona je iznela i tvrdnju da su Venecuela i njen pokojni predsednik Ugo Čavez bili umešani u skandal sa biračkim automatima „Dominion“.

„Još jedna pogodnost za koju je ’Dominion‘ stvoren je ono što bih nazvala izbornim osiguranjem. Zbog toga ga je Hugo Čavez i stvorio. Ali se pitam odakle mu tehnologija, odakle dolazi. Jer mislim da su to ’Hamer‘ i ’Skorkard‘ iz CIA“, rekla je Pauleova za „Njuzmaks“ upućujući na superkompjuter u „dubokoj državi“, koji je poznat pod nazivom „Hamer“, i softver pod nazivom „Skorkard”, koji navodno koristi obaveštajna agencija za promenu broja glasova.

„Pitam se kolika je zapravo uloga Agencije CIA u pokretanju ove vrste programa za početak upotrebe u drugim zemljama“, dodala je ona.

„Biblijsko“ otkrovenje

Pauelova je rekla da je Trampov pravni tim u procesu pripreme nove tužbe u vezi sa prevarama u izborima u državi Džordžija, obećavajući da će otkrića biti „biblijskih razmera“.

„Nadamo se da ćemo ga ove nedelje pripremiti za podnošenje i biće biblijsko“, rekla je ona.

„Džordžija je izuzetno loša. Imamo usitnjene glasačke listiće, bačene u vreće za smeće, laž ljudi koji rade u centru, zamenjuju se glasovi, pokreću algoritmi. Svaka prevara koju možete da zamislite, desila se u Džordžiji“, ukazuje Pauelova.

„Dominion voting sistems“ ima sedište u Torontu u Kanadi i Denveru u Koloradu, SAD, a svoje proizvode prodaje uglavnom u te dve zemlje, kao i u Srbiji. Prošle nedelje kompanija je izdala saopštenje u kojem je „kategorično“ negirala da je bilo „prebacivanja glasova“ ili „softverskih problema“.

Inače, Tramp je nakon izbora već smenio šefa Pentagona, ministra odbrane, a direktorka CIA je najavila za Soroš (Bajden) medije u SAD da i nju čeka smena, ali se predstavnici „duboke države“ nadaju da se to neće desiti ako se demokratski senatori pobune u Kongresu i zaštite je.

Podsećamo, Bajden se samoproglasio za pobednika predsedničkih izbora nakon objave Soroš medija u SAD da je pobedio, ali i dalje se broje glasovi i izborna komisija se nije zvanično oglasila ni proglasila pobednika.

(Srbin.info, Sputnjik)

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …