Home / TEMA DANA / UDARNO! TRAMPOVE I BAJDENOVE PRISTALICE SE SPREMAJU ZA GRAĐANSKI RAT- UBIJEN TRAMPOV FAN (VIDEO)

UDARNO! TRAMPOVE I BAJDENOVE PRISTALICE SE SPREMAJU ZA GRAĐANSKI RAT- UBIJEN TRAMPOV FAN (VIDEO)

Kako god Amerikanci glasali 3. novembra, čini se da rezultat neće odgovarati nijednoj strani. Ni Bajdenovo biračko telo ni pristalice Donalda Trampa neće se složiti s porazom svog izabranika. Izjave u ovom smislu već su date sa obe strane.

Obraćajući se svojim pristalicama u Virdžiniji, Tramp je još 25. septembra rekao da će „izgubiti izbore samo ako oni (demokrate) budu varaju“.

Bajden je još letos zapretio da će Tramp, ako ne prihvati poraz, biti „uklonjen iz Bele kuće svim sredstvima – uključujući pomoć vojske“.

Trampove pristalice se na terenu mobilišu i formiraju naoružane milicije kako bi parirali aktivistima Antife i crnačkog pokreta Black Lives Matter.

Bajdenovi sponzori formiraju nebrojene „nevladine organizacije“ koje imaju svoje borbene ćelije po gradovima i spremaju ih za oružane nerede na dan izbora.

Na primer, organizacija  Indivisible, koju sponzoriše Džordž Soros, otvoreno podstiče sve koji su trenutno u Sjedinjenim Državama da glasaju na njenoj veb stranici, a samo američki državljani smeju da glasaju. Međutim, soroševci tvrde da takvo pravilo ne postoji u ustavu SAD:

„Niko nema pravo da zahteva da na biračkom mestu pokažete ličnu kartu, dozvolu ili broj socijalnog osiguranja“, pišu u svom programu i pozivaju ilegalne migrante da „aktivnije učestvuju u demokratskom procesu“.

Jasno je da će većina ilegalnih imigranata podržati Demokratsku stranku i njenog kandidata. Možda neće moći da glasaju 3. novembra – bar ne u republikanskim državama. Ali, čak i samo pojavljivanjem na biračkim mestima, stvoriće haos.

Amerikanci se poslednjih meseci naoružavaju utrostručrnom brzinom.

SAD su i bez toga već svetski rekorder po broju vatrenog oružja po stanovniku.

U junu su oborile sopstveni rekord. Zvanično je prodato 3,9 miliona kratkih i dugih cevi. U većini su bili oni koji ih kupuju prvi put.

Neki vojni analitičari tvrde da su SAD već u stanju oružanog sukoba između pobunjenika-demokrata pobunjenika i Trampovih konzervativaca. Ali, kako bi izgledao pravi građanski rat među njima?

Čini se da uopšte neće biti onakav kakvim ga možda zamišljamo.

Prvo, niko nikome neće objaviti nikakav rat.

Sve što pristalice Demokratske partije budu činile – unapred će biti označavano kao „mirni protesti“. Čak i ako budu razbijale gradove, ubijale ljude, palile kuće i automobile, polivale svoje protivnike benzinom i spaljivale ih na trgovim – svejedno, to će biti „mirni protesti“. A svaki pokušaj trampista da se odbrane – u medijima će biti predstavljen kao pokušaj vojnog puča i kršenja ustava.

Drugo, za razliku od prvog američkog građanskog rata u 19. veku, neće biti bitaka velikih razmera, velikih regularnih jedinica i jasne linije fronta. To će biti krajnje haotičan, atipičan rat, sa sabotažama, terorističkim napadim i gerilskim akcijama. Neće biti linije između rata i mira, a civili biti ubačeni u `mašinu za mlevenje mesa` zajedno sa vojnicima.

Ovakav „nevidljivi rat“ ima svoju strategiju koja je razrađena pre nekoliko godina.

Novoformirana nevladina organizacija Transition Integrity Group objavila je da planira na svaki način da izgura Trampa iz Bele kuće – uključujući upotrebu „demokratski nastrojenih predstavnika vojske i specijalnih službi“.

Na čelu tog projekta je Roza Bruks koja je za vlasti Barake Obame bila njegov „stariji svetnik za nacionalnu bezbednost. Istvremeno je stariji savetnik šefa „Otvorenog društva“ – glavne organizacije Džordža Soroša.

Bruks je u Pentagonu bila zadužena za humanitarne operacije. Ujedno se borila za ljudska prava u NVO poput Human Watch i Amnesty International. Još je predavala u Vest Pointu – glavnoj vonoj akademiji SAD.

Bruks je 2016. godine objavila knjigu sa karakterističnog naslovom „Kako je sve postalo rat, a pripadnici vojske postali sve“ (How Everything became War and the Military became Everuthing).

Njena ideja je da rat budućnosti neće biti sličan dosadašnjim. Da će to biti haotična neprijateljstva koja će Sjedinjene Države i njihovi saveznici voditi sa malim snagama širom sveta. To se ni neće nazvati ratom već, na primer, antiterorističkim operacijama ili „obnavljanjem demokratskog poretka“.

Mediji će budući rat pozicionirati kao malu policijsku operaciju. Protok informacija o onome što se dešava neće imati manje važnu ulogu od stvarnih neprijateljstava. Rat u budućnosti kombinovaće krajnju okrutnost prema civilima i krajnju dvoličnost u izveštavanju o događajima. Sve će biti tačno po Orvelu: „rat je mir“.

Granice između rata i ne rata potpuno će nestati. Rat budućnosti biće bezgraničan i beskrajan.

Strategija Bruks nije njen lični izum. U istom Vest Pointu već dugo razvijaju koncept rata u gradovima sa više miliona stanovnika, što podrazumeva dugotrajne konfrontacije na ulicama megapolisa, učešće kriminalaca i opozicionara i čišćenje civila. Generalno: „sve je postalo rat“.

U kojim megapolisima američka vojska namerava da se bori?

Vojni analitičar Aleks Vord, na primer, opisujući buduće sukobe, sugeriše da bi Sjedinjene Države i njihovi saveznici mogli da „očiste“ takve „centre nestabilnosti“ poput pakistanskog Karačija i indijskog Nju Delhija. Tvrdi da u njima može doći do kritičnog povećanja broja sukoba iz verskih i socijalnih razloga, pa da će Sjedinjene Države jednostavno biti „primorane“ da intervenišu i da čiste megapolise od terorističkih elemenata.

U SAD ratovanje u megapolisima uvežbavaju od 2015-te. U velikim američkim gradovima u Arizoni, Kaliforniji, Teksasu, Juti, Nevadi i Nju-Meksiku. Te vežbe su uključivale i zauzimanje gradova na juriš.

Tvrdilo se da će Amerikancima to dobro doći prilikom zauzimanja Donjecka, Luganska, Rake i Mosula. Ali, sada više nema prepreka da se to okrene i protiv gradova u SAD.

Zapravo, prepreka je u Oružanim snagama SAD u kojima većina podržava Trampa. Mada, ima nezadovoljnih povlačanjem trupa iz Avganistana i Iraka.

Takođe, stotine bivših studenata Vest Pointa objavili su otvoreno pismo eliti američke vojske koje je loše prikriveni poziv na vojni puč. U tom pismu se traži, uz ostalo, da vojska „zaštiti ustav od tiranina“ (čitaj: Tramp) i da „učestvuje u demokratskom procesu“. Faktički:  u izbacivanju Trampa iz Bele kuće, bez obzira na stvarne rezultate predsedničkih izbora.

Trampove pristalice su uverene da i rukovodstva glavnih specijalnih službi SAD više vole da su sa klanom Klinton i njihovim štićenikom Džoom Bajdenom.

Ako elita američke vojske i specijalnih službi podlegne brojnim provokacijama i uključi se u građansku konfrontaciju, Sjedinjene Države će se zaista suočiti sa novom vrstom građanskog rata.

U skladu sa pomodnom strategijom, biće „bezgranična i beskrajna“.

U Americi belac ubio belca – ANTIFA PROTIV TRAMPOVACA

Pristalice i politički protivnici Donalda Trampa sve se više i sve žešće sukobljavaju.

Već ima ubijenih, što je loš znak šta bi moglo početi da se događa nakon završetka izbora 3. novembra ako kandidat koji izgubi ne prizna poraz.

U Denveru u Koloradu, tokom protesta dve sukobljene strane, došlo je do okršaja tokom kojeg je ubijen jedan Trampov fan.

Pucnjava se dogodila u blizini Muzeja umetnosti, gde su održavana dva politička skupa. Jedan u organiaciji lokalnog crnačkog borbenog odreda Black Lives Matter ( BLM) i još radikalnije falange Antife. A drugi je okupio Amerikance koji su za Trampa.

Prema navodima policije, jedan `trampista` je – braneći se od aktiviste (BLM) koristio biber sprej.

Pripadnik obezbeđenja lokalnog liberalnog televizijskog kanala 9News, koji je stajao u blizini, pokušao je da mu ga oduzme. Nakon što je dobio šamar, izvukao je oružje i upucao `trampistu`.

I žrtva i ubica su belci.

Na snimku koji se pojavio na Tviteru vidi se čovek koji nosi majicu Black Guns Matter i žestoko se svađa sa nekoliko muškaraca. Jedan od muškaraca izlazi iz vidnog polja kamere, a upravo na njega se puca nekoliko sekundi kasnije.

Policajci su priveli ubicu (policija tvrdi da nije povezan sa Antifom) i TV producenta koji ga je angažovao.

Postoji sumnja da je sve što je prethodilo ubistvu moglo biti namešteno da bi se snimio prilog o „agresivnim Trampistima“.

9News to negira i navodi da angažovao bezbednjaka da zaštiti njegove novinare.

Ovo nije prvi put da je Trampov pristalica ubijen tokom uličnih demonstracija.

Aktivista Antife pucao je 29. avgusta u Portlandu i ubio Arona Denijelsona, na mitingu Trampovih pristalica.

U Portlandu su trampovci izašli na demonstracije na kojima su koristili, pored biber-spreja, i limenke sa farbom.

Upitan da li to odobrava, Tramp je rekao: „Farba nije metak“.

Amerika je podeljena kao nikada pre na trampiste i antitrumpiste.

Postoje procene da je odnos snaga među njima 50:50.

Nije to prosto sukob američkih levičara i desničara. Korfeni konfrontacije su mnogo dublji.

Amerikanci poseduju milione pušaka i mitraljeza, pa bi situacija mogla eksplodirati, stvoriti haos i paralizovati vlast.

– Ako Tramp izgubi, njegove pristalice će izaći da protestuju, a demokrate, BLM i Antifa da brane Bajdenov rezultat. Ishod će umnogome zavisiti od toga kako će se ponašaju Bajden i Tramp, naglašava politički analitičar iz Vašingtona Piter Stoun.

Obični Amerikanci ne kriju da su sukobi između onih koji su za i protiv Trampa sve češći u svakodnevnom životu.

Mediji u SAD objavili su i ovo svedočenje:

„Čini se da je mirnom životu došao kraj. Na primer, ja sam za Trampa, jer želim stabilnost i red, a neki moji poznanici nisu samo protiv, već su postali „levičari“. Prodavac iz obližnje prodavnice, koji je protiv Trampa, čak je odbio da me posluži po tom osnovu, moj kolega je prestao da komunicira sa mnom. A toga je sve više“.

Već se čuju apokaliptični scenariji da bi se SAD mogle raspasti, da može doći do građanskog rata.

(Fakti)

Check Also

DRAMATIČNO UPOZORENjE KISINDŽERA: SAD HITNO DA SE DOGOVORI SA KINOM I RUSIJOM- U SUPROTNOM DOGODIĆE SE NEŠTO JEZIVO!

Dok Pentagon u poverljivim vežbama simulira rat s Rusijom i Kinom, a Bela kuća namerno …