Home / TEMA DANA / UDARNO! „VUČIĆ SKLOPIO TAJNI TROJNI PAKT! LAZE PUTINA ALI SU MU RUSI SPEMILI SPANSKU KRAGNU..“ (VIDEO)

UDARNO! „VUČIĆ SKLOPIO TAJNI TROJNI PAKT! LAZE PUTINA ALI SU MU RUSI SPEMILI SPANSKU KRAGNU..“ (VIDEO)

Aleksandar Vučić je taj, koji stvara veliku Albaniju! Više nego Tači, Rama i Kurti zajedno. On je doveden zbog toga i on to ostvaruje, rekao je Mlađan Đorđević, predsednik pokreta „Oslobođenje“ prilikom gostovanja u emisiji Reč produkcije Helmkast.

On ističe da nikada nije bio zahtev za priznanjem Kosova.

– To Vučić laže. Ono što je obećao to je pravnoobavezujući sporazum o dobrosusedskim odnosima, i da će ubediti Rusiju da odustane od Rezolucije 1244. I to je ostvario kroz Briselski, Vašingtonski sporazum, Otvoreni Balkan itd – optužuje Đorđević predsednika Srbije i nastavlja:

– Imao sam priliku da razgovaram sa novinarem iz Nemačke, rekao mi je: „Nama, Nemačkoj najviše odgovara Vučić. Sve najbolje što nam treba od kadrova, dolazi nam iz Srbije, školovanog, obrazovanog. Mi šaljemo prljavu tehnologiju u Srbiju i naše firme dobijaju podsticaje u vidu zemlje i novca. Nama je idealan Vučić.“ I plus se ostvaruje ono oko Kosova što ide u pravcu što je Nemačka tražila – naveo je Đorđević.

Kako je rekao, Vučić od početka svoje vladavine vlada podelom „koja ide najgrubljom linijom, da li si član njegove mafije ili nisi“.

– Ako si član njegove mafije sve ti je dozvoljeno. I da sedneš u bager, uzmeš čekić, lomiš glavu nekome i da ideš kući i nikome ništa. Jer si član SNS, Srpske narko stranke. Ako nisi, onda si onaj koji može da se gazi bagerom, udara čekićem po glavi, hapsi, baca preko ograde… – nabraja Đorđević, konstatujući da se nalazimo pred građanski ratom.

On je optužio Vučića i da je pokušao da spreči posetu Milorada Dodika Rusiji, „da se ne bi čulo o onome što Vučić radi“.

– On u svim zemljama regiona pokušava po principu srpskih lista koju ima na KiM kao svoje mafijaške organizacije, da uspostavi sistem u kojem je on gospodar svih tih ljudi i političkih procesa i da onda sa njim Zapad i ceo svet razgovara i pregovara jer bez njega se ne može ništa uraditi. Tako on s jedne strane pomaže, a sa druge guši Dodika. Zapadu s jedne strane govori: „Ja ću vam pomoći da sklonite Dodika, ja ću vam pomoći da se stvori unitarna Bosna“, a Rusima govori kako on čvrsto stoji uz Dodika – kazao je sagovornik Helmkasta.

Po njegovim rečima, Zapad sada vrši strahoviti pritisak za učlanjenje BiH u NATO, pod izgoorom da će ih to spasiti od novog rata.

– Zato se preti sankcijama Republici Srpskoj i Dodiku, zato samo Bošnjaci prete ratom, a niko od Srba ili Hrvata nije pretio ratom. Ideja je da nakon BiH Srbija ostane okružena NATO zemljama. To je crvena linija za Rusiju – ukazao je Đorđević.

Lider „Oslobođenja“ kazao je da je konačni plan učlanjenje BiH u NATO i da faktički uticaj Rusije na Balkanu bude proteran.

– To je ono što Rusi znaju da Vučić radi, ali isto ne žele da ga puste iz „zagrljaja“, svesni toga ko je on, svesni da je doveden od strane Zapada da, osim izdaje Kosova i Metohije, osim pljačke Srbije završi i pitanje ulaska u NATO i odstranjenja ruskog uticaja. I onaj orden i svi oni zagrgljaji su u stvari „španska kragna“ za njega – napominje on.
Đorđević navodi da Rusija Vučiću služi za slikanje pred izbore.

– On je sada otišao u Moskvu da bi dobio fotografiju, da bi u Areni pokazao kako je veliki brat sa Putinom, kako ima podršku i tako dalje. Njemu je problem Dodikov dolazak da razgovara sa Putinom, jer Dodik ne može da uđe u otvoreni sukob sa Vučićem, ali zna šta mu Vučić sprema – kazao je.

On je naveo i da je Vučić sklopio tajni trojni pakt, a sa kim i zbog čega, pogledajte u emisiji.

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …