Home / TEMA DANA / VELIKI PROTEST U BEOGRADU: 15000 KRENUO KA RTS-u, KOLONI NEMA KRAJA! (VIDEO)

VELIKI PROTEST U BEOGRADU: 15000 KRENUO KA RTS-u, KOLONI NEMA KRAJA! (VIDEO)

Okupljeni minutom ćutanja odali počast Vladimiru Cvijanu, a zatim uzvikivali “Vučiću, ubico”! U Beogradu se održava protest naroda protiv korona diktature i prisilne vakcinacije. Na Trgu Republike se okupilo više od 15.000 ljudi, a narod pristiže i dalje.

U gotovo svim državama Evrope danas će se održati masovni skupovi, uključujući i Beograd.

Narod uskoro kreće u protestnu šetnju do RTS, a zatim i do Vlade Srbije i spomenika Stefanu Nemanji gde će poslati poruku da je narod protiv migrantske politike režima.

Lider Narodnih patrola Damnjan Knežević istakao da narod neće Beograd na vodi, već sanja o slobodi, što je izazvao oduševljenje kod okupljenih.

On je poslao poruku svim političkim partijama da im ne padne na pamet da priznaju lažnu državu Kosovo, ali i istakao da narod neće migrante, gej brakove i vrednosti EU.

Sve veći broj ljudi se okuplja na Trgu Republike kako bi iskazao svoje nezadovoljstvo propisanim anti-kovid merama. Okupljeni uzvikuju parole protiv režima Aleksandra Vučića, globalizma, prisilne vakcinacije, duboke države, ali i poručuju „Ne damo svetinje“.

Dok se narodu preti otkazima na poslu ako se ne vakcinišu, zabranjuju mu se putovanja, dok srpski političari traže da se na ulice puste samo revakcinisani (Goran Vesić), a režimski lekari zahtevaju da oni koji neće vakcinu dodatno plaćaju svoje lečenje(!!), narod živi sve bednije jer ne može da radi – privreda se planski uništava.

Osnovni zahtevi ovog protestnog narodnog okupljanja su:

– Nema policijskog časa i uvođenja vanrednog stanja
– Vakcinacija isključivo na dobrovoljnoj osnovi
– Pre uvođenja bilo kojih restriktivnim mera, od strane Kriznog štaba, mora da prethodno postoji javna debata na medijim sa nacionalnom frenkvencijom, u kojoj će biti suočena različita stajališta u vezi rešavanja krize uzrokovane aktuelnom pandemijom.

Okupljeni narod je krenuo u protestnu šetnju prema RTS-u, a koloni se ne nazire kraj.

Pogledajte video:

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …