Home / TEMA DANA / „VUČIĆ SE DOGOVARA SA MILOM DOK CRNOGORSKA POLICIJA PREBIJA SRPSKE VLADIKE..“ (VIDEO)

„VUČIĆ SE DOGOVARA SA MILOM DOK CRNOGORSKA POLICIJA PREBIJA SRPSKE VLADIKE..“ (VIDEO)

Predsednik Nove Srbije ocenio je da je najava da će prosečna plata u Srbiji 2025. godine biti 900 evra „još jedna Vučićeva novogodišnja bajka“.

„Biće 900 evra , ako svi odu , pa ostanu samo on , Jorgovanka Tabaković, Siniša Mali i ta njegova klika. Ta plata će da bude tolika isto onako kako je nemačka fabrika „Tenis“ došla u Srbiju, kako srpski „Ikarbus“ proizvodi mercedes. Za ovih osam godina Srbija se naslušala njegovih bajki ,a evo sada imamo i ovu novu za Novu godinu da će prosečna plata u Srbiji biti 900 evra“, rekao je Ilić na konferenciji za štampu.

On je naveo da su prethodnu godinu obeležile brojne afere od kojih ni jedna nije razrešena i za koje niko nije odgovarao.

„Od Krušika , preko trgovine oružja u koju je umešan otac ministra policije, afera plagiranog doktorata ministra finansija , afera megadiplomca Nebojše Stefanovića, Babić i afera na naplatnoj rampi Doljevac. Ova vlast i Vučić se stalno hvale uspesima i rezultatima , a jedini i najveći uspeh ove vlasti je „Jovanjica“ gde je država davala donacije preko Ministarstva poljoprivrede za uzgoj marihuane kojom su trovali našu decu“, istakao je Ilić.

On je dodao da je ova vlast „napravila cirkus od države „ i da je „na čelu te cirkuske kolone predsednik države Aleksandar Vučić“.

„Čak je pronalaženje i oslobađanje otete devojčice bilo lakrdija i samo marketing vlasti. Izveli su na teren silne policajce , dronove , stigli do bugarske granice ,a otmičar im se krio ispred nosa, na četiri kilometra od mesta otmice. Policija pokazala potpunu nesposobnost,a direktoru policije Rebiću samo falila brada i kapa i da bude Deda Mraz.

Na kraju dete pronašao čovek koji je došao da obiđe vikendicu ,a otmičar im pobegao ispred nosa. Ne daj Bože da nam preti neka ozbiljnija opasnost od terorističkih napada, nas bi uništili, kako nam je sposobna policija. Njih 900 sa punom opremom juri jednog otmičara i nikako da ga uhvate“, kazao je Ilić.

On je ocenio da je „Vučić godinu počeo sa Merkelovom, a završio sa Ramom“.

„Ispade da umesto te EU o kojoj toliko priča mi stigosmo do „mini Šengena“ i da su nam glavni partneri Rama i Zajev. Po spoljnoj politici koju ova vlast vodi naš zapad i Evropska unija je Albanija. Tamo se Vučić druži sa Ramom i Zajevim, ćaska s Milom Đukanovićem dok crnogorska policija prebija Srbe i vladike SPC u Crnoj Gori“, kazao je Ilić.

On je građanima Srbije čestitao predstojeće novogodišnje i božićne praznike i poželeo im „ da se svi uzmemo upamet u ovoj godini“ i da „ovo bude godina u kojoj ćemo na izborima u istoriju poslati vlast Aleksandra Vučića, a od Srbije konačno praviti normalnu državu“.

Stojković: Za Srbe i SPC u Crnoj Gori besplatna pravna pomoć

Potpredsednik Nove Srbije Zoran Stojković kazao je da „položaj Srba i SPC u Crnoj Gori nije nikada bio teži“ i da je „projekat Mila Đukanovića uništavanje srpskog naroda koje će se posle Crne Gore preliti na Kosovo ,a onda i na Srbiju“.

„Neverovatno je kako se ponaša vlast u Srbiji na sve što se dešava srpskom narodu i SPC u Crnoj Gori. Predsednik Srbije kaže da je to unutrašnje pitanje Crne Gore i ako su Srbi najbrojniji narod tamo. Naš interes je da zaštitimo naš narod u Crnoj Gori i zato će Nova Srbija preduzeti sve što je u njenoj moći da pomogne našim građanima i SPC. Mi se kao ceo srpski narod moramo dići u zaštitu naših sunarodnika koji su hapšeni i progonjeni“, rekao je Stojković.

On je istakao da je Nova Srbija spremna da pruži pomoć Srbima u Crnoj Gori.

„Naš pravni tim nudi besplatnu pravnu pomoć svim Srbima u Crnoj Gori i SPC u zaštiti njihovih prava i imovine“, rekao je Stojković.

 

(Srbin.info)

Check Also

BLIŽI SE RAT NA DALEKOM ISTOKU: KAD POČINJE SUKOB KINE I SAD OKO TAJVANA?!

Neočekivano koliko i obeshrabrujuće, američki i kineski mediji došli su do konsenzusa koji nisu tražili. …