Home / TEMA DANA / „VUČIĆ SE SPREMA DA PRIZNA KOSOVO! SELAKOVIĆ I ĐURIĆ TAJNO PREGOVARAJU“

„VUČIĆ SE SPREMA DA PRIZNA KOSOVO! SELAKOVIĆ I ĐURIĆ TAJNO PREGOVARAJU“

Predsednik Narodne partije i jedan od lidera Saveza za Srbiju izneo je žestoke optužbe na račun SNS i Aleksandra Vučića tvrdeći da, uprkos protivljenju građana Srbije, nastavlja pregovore sa Prištinom o razgraničenju i ulasku tzv. Kosova u UN.

Jeremić je u emisiji “Minut do 12” rekao da funkcioneri SNS Nikola Selaković i Marko Đurić vode direktne pregovore o pomeranju administrativne linije koja bi nakon potpisivanja sporazuma postala državna granica.

– Mene obeshrabruje činjenica da o bilo čemu ta dva čoveka pregovaraju, a kamoli o pitanju od tako velike važnosti – rekao je on.

Jermić je objasnio da će Ana Brnabić dobiti zadatak da potpiše taj sporazum po kome će se Srbija obavezati da neće sprečavati ulazak KiM u međunarodne institucije. On tvrdi da Vučić neće da ovo pitanje iznese na referendum, već će pre njegovog potpisivanja raspisati izbore-

– Raspisaće parlamentarne izbore i reći da “ukoliko ja i SNS dobijemo mandat građana potpisaćemo dokument koji će garantovati trajni mir na Balkanu – ako glasate za nas biće mir, a ako ne glasate za nas izbiće rat kako ne glasate izbiće rat” – rekao je Jeremić.

On je u emisiji izneo brojne optužbe zbog trgovine oružja sa Saudijskom Arabijom i pomoći srpskih privatnih firmi genocidu nad Jemenom, kupovinom avina Vlade Srbije, kontroli medija itd.

Check Also

VOJNI EKSPERTI UPOZORAVAJU DA JE REČ O OPASNOJ IGRI- SRBIJA SE UVLAČI U RAT

Borci MiG-29 započeli su seriju napada na turski teretni brod s oružjem i fregatu turske …