Home / ZANIMLJIVOSTI / 2 VELIKA POMRAČENJA U FEBRUARU: Evo koja 3 HOROSKOPSKA ZNAKA će se naći u LJUBAVNIM JADAMA

2 VELIKA POMRAČENJA U FEBRUARU: Evo koja 3 HOROSKOPSKA ZNAKA će se naći u LJUBAVNIM JADAMA

pomracenje

Generalno, Venera – Mars dvojac u Ovnu je ekstremno stimulativan, ali i eksplozivan. Ako je pod uticajem pozitivnih aspekata, može doneti talas entuzijazma, kreativnosti i ostvarenje želja preduzimanjem inicijative.

Ako je pod uticajem negativnih aspekata, može se manifestovati na zastrašujuć način. Sada je pod uticajem negativnih aspekata (snažnog uticaja Jupitera i Plutona) i pozitivnih i harmoničnih (uticaj Saturna, Sunca i Merkura).

To znači da možemo očekivati najbolje ili najgore, istovremeno ili jedno za drugim.

T – kvadrat formira trio Venera – Mars – Uran iz Ovna, s Jupiterom iz Vage i Plutonom iz Jarca koji je turbulentan i nasilan (nesreće, sukobi i prirodne katastrofe, uključujući potrese, vulkanske erupcije i slično).

Saturn, Sunce i Merkur imaju ozbiljan uticaj i donose dozu energije za pozitivnu i konstruktivnu svrhu. Ali, nemaju u potpunosti tu moć da ju usmere. Zatim, Jupiter je retrogradan i promene mogu uključivati određene nestabilnosti.

Šlag na torti je činjenica da u februaru imamo dva pomračenja: pomračenje Meseca 11. februara 2017. godine, s Mesecom u Lavu, i pomračenje Sunca 26. februara 2017. godine, sa Sunce – Mesec konjunkcijom u Ribama – baš ono što nam je trebalo!

Pomračenje Meseca može doneti neobične, nagle i često neprijatne događaje.
Na sreću, ta pomračenja su deo dobre porodice (Saros 140), donosioca prijatnih iznenađenja, promena na bolje ili izlaza u kriznim situacijama.

Februar 2017. godine je mesec s velikim potencijalom, koji nas može povesti od jedne ekstremne situacije do druge. Mnogi od nas osećaće se kao na ringišpilu. Sve što možemo je da dišemo duboko i da se čvrsto držimo. I ako imate hrabrosti, iskušajte svoju sreću!

Tokom februara 2017. godine, Mesec, vladar kuće parova „pati“ kroz pomračenje na polju horoskopa koji donosi frustracije i krizne situacije u vezama. Venera, planeta parova udružuje se s turbulentnim Marsom i Uranom na polju vašeg doma i imovine. Čini se da ćete prolaziti kroz probleme vezano za dom, porodicu i ljubav koje ćete teško moći izraziti ili ćete raspravljati o tim pitanjima samo u privatnom okruženju.

Ti problemi mogu biti povezani s finansijama ili nekim finansijskim pitanjima, kućom ili ulaganjem u zajedničke interese. Najbolji mogući scenario je samo trka oko selidbe ili uređenja doma ili zadiranje u vašu privatnost od strane jedne osobe iz porodičnog kruga.

JARAC

Tokom februara 2017. godine, Mesec, vladar kuće parova ˝pati˝ kroz pomračenje na polju horoskopa koji donosi frustracije i krizne situacije u vezama. Venera, planeta parova udružuje se s turbulentnim Marsom i Uranom na polju vašeg doma i imovine.

Čini se da ćete prolaziti kroz probleme vezano za dom, porodicu i ljubav koje ćete teško moći izraziti ili ćete raspravljati o tim pitanjima samo u privatnom okruženju.

Ti problemi mogu biti povezani s finansijama ili nekim finansijskim pitanjima, kućom ili ulaganjem u zajedničke interese.

Najbolji mogući scenario je samo trka oko selidbe ili uređenja doma ili zadiranje u vašu privatnost od strane jedne osobe iz porodičnog kruga.

DEVICA

S pomračenjem Sunca u kući parova Device i s vladarem iste kuće koji će biti bombardovan neskladnim aspektima, februar će, na neki način, biti turbulentan za odnose. Događaji neće nužno biti negativni, ali biće zbunjujući. To su događaji koji lome vašu rutinu, protresaju ili menjaju vaše okruženje.

Lako je moguće da je ˝oluja˝ u februaru povezana s novcem ili zajedničkim sredstvima, ili vrednostima generalno: samopoštovanje, premalo ili previše poštovanja prema partneru, kriterijumi po kojima birate. Moguće je da ćete se zajedno sa voljenom osobom upustiti u finansijske izazove.

Tajne, misterije, ezoterički ciljevi ili psihološke analize imaće uticaj na vaš ljubavni život.

BIK

Tokom februara 2017. godine nećete biti zadovoljni sa svojim ljubavnim životom.

Neki se mogu osećati usamljeno, drugi mogu biti popustljivi, neodlučni ili neozbiljni. Neki se Bikovi mogu osećati ograničeno ili mogu postati svesni da su zavisni na neki neprijatan način.

Venera, planeta ljubavi i Mars, vladar kuće parova, smešten je na području koji je nepovoljan za stare odnose, službeno ili društveno prepoznate. Ova postavka planeta povoljna je za tajne i zabranjene veze.

S druge strane, Merkur, vladar kuće ljubavi Bika, dobro je smešten, što znači da nije sve izgubljeno i da katkad seks može rešiti probleme, barem privremeno.

(Agencije)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …