Home / ZANIMLJIVOSTI / 4 horoskopska znaka kojima će totalno lunarno pomračenje u januaru kompletno promeniti život

4 horoskopska znaka kojima će totalno lunarno pomračenje u januaru kompletno promeniti život

Ovaj 31. januar biće veoma poseban jer označava samo period početka promena koji će samo početi Punim Mesecom.

Ovaj Mesec će biti i Plavi i Krvavi Mesec, a ovo je ujedno i prvo pomračenje u 2018. godini. Svi, bez obzira kada da smo rođeni, osetićemo uticaj ovog pomraćenja, ali niko kao 4 znaka Zodijaka.

Ovaj Mesec će biti po drugi put pun u ovoj godini što ga čini da bude poseban, plavi Mesec kako nazivamo mesec koji je dva puta u punom obliku u jednom mesecu. Zanimljiviji je zbog toga što je ujedno i Krvavi Mesec zbog boje koju dobija usled zaklanjanja Sunca.

Pun Mesec iznosi na videlo situacije i emocije, kao što Mesec obasjava Zemlju, otkrivajući stvari koje nikada pre nisu bile viđene. Najviše će pogoditi osobe rođene u sledećim znacima Zodijaka.

Bik

Pripremite se na zemljotres jer ćete iskusiti promene u vašoj ličnoj filozofiji zahvaljujući ovom lunarnom haosu. Budite spremni da prihvatite ove promene umesto da im se opirete.

Lav

Sav fokus je na Lavovima jer će oni biti u samom centru pažnje, pogotovo njihove emotivne potrebe. Nemojte se iznenaditi ako se nađete u centru pažnje krajem meseca i nemojte da štedite vreme koje ulažete u vežbanje samopouzdanja.

Škorpija

Zahvaljujući uticaju Punog Meseca, Škorpije mogu da očekuju promenu pozicije na poslu kao i u načinu na koji ih javnost vidi. Držimo vam palčeve da ove promene budu pozitivne.

Vodolije

Vreme je da se fokusirate na ljude oko vas, jer ćete u ovom periodu osetiti promenu u odnosima sa drugima. Ovo je period kada Vodolije moraju da nauče kako da održe balans u odnosima sa drugima.

(Telegraf)

Check Also

MEDIJI PRENOSE: U SAD IDENTIFIKOVAN JEDAN OD NAJMISTERIOZNIJIH SERIJSKIH UBICA SVIH VREMENA (VIDEO)

Sjedinjene Države identifikovale su jednog od najtraženijih serijskih ubica kasnih 1960-ih, poznatog kao Zodijak, navodi Fox …