Home / ZANIMLJIVOSTI / 7 MAGIČNIH NAČINA LJUBLJENJA koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim…

7 MAGIČNIH NAČINA LJUBLJENJA koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim…

Naučna disciplina koja se bavi ljubljenjem zove se filematologija. Predstavljamo vam sedam vrsta poljubaca koje razmenjuju partneri.

dvoje-par-erotika1

1) FRANCUSKI POLJUBAC
Ovaj poljubac se smatra najpopularnijim među parovima. Započinje međusobnim laganim dodirivanjem vrhova jezika partnera. Tempo se ubrzava sa porastom uzbuđenja među partnerima.

2) POLJUBAC U VRAT
Upotreba usana i jezika na vratu partnera može delovati veoma strastveno i na onoga ko prima poljubac, ali i na onoga ko ljubi. Nezaobilazan je u predigri.

3) POLJUBAC GUŠTERA
Poljubac guštera odnosi se na lagano dodirivanje partnerove gornje usne, sličan onome kada gušter hvata plen. On takođe podstiče razbuktavanje strasti i odličan je ako planirate da uzbudite partnera.

4) ANĐEOSKI POLJUBAC

Ovaj poljubac se odlikuje anđeoski nežnim dodirivanjem usana partnera i odličan je kada želite partneru da pokažete mirniju stranu.

5) ESKIMSKI POLJUBAC
Svi smo se u nekom periodu ljubili kao Eskimi, zar ne? Za Eskima dodirivanje vrhova nosa je način na koji se pozdravljaju prijatelji. Kod nas može biti izliv nežnosti partnera, ali i odraz roditeljske ljubavi prema deci.

6) POLJUBAC LEPTIRA
Ako ste u stadijumu veze koji dozvoljava potpuno opušteno i spontano ponašanja sa partnerom, možete imitirati dodire nežne kao kod krila leptira- dodirivanje lica partnera trepavicama je takođe vid iskazivanja osećanja.

7) LJUBLJENJE JEDNE USNE
Još jedan od načina na koji možete razmenjivati poljupce sa partnerom jeste poigravanje sa jednom partnerovom usnom. Ne morate je samo ljubiti, grickanje, nežno povlačenje ili sisanje može biti interesantno.

(Žena)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …