Home / ZANIMLJIVOSTI / Ako kod sebe imate i dalje OVAJ TELEFON, onda ste pravi srećnik jer se u SRBIJI za njega DOBIJA PRAVO BOGATSTVO!

Ako kod sebe imate i dalje OVAJ TELEFON, onda ste pravi srećnik jer se u SRBIJI za njega DOBIJA PRAVO BOGATSTVO!

mobilni

Danas velika većina ljudi, kao mobilni telefon, koriste androide koji su zamenile nekadašnje, klasične, jednostaven mobilne telefone. Međutim, jedan od tih starih telefona vredi čitavo bogatstvo, evo i zbog čega.

Na svim tech internet portalima i forumima Nokia 1100 je na vrhu top liste najtraženijih mobilnih aparata današnjice. Proizvedena sredinom 2002. i početkom 2003. godine, njena prvobitna prodajna cena iznosila je 75 Eura.

Današnja cena ovog telefona iznosi od 300 do 600, a u Srbiji pojedinci na oglasima nude od 30.000 dinara do 65.000 koliko smo zatekli kao ponudu na odlasima!

ve u svemu pronađite ovaj telefon jer smo ga skoro svi imali, a trenutno vam sigurno može pomoći, pa čak i platiti putovanje na more van sezone!

Danas se postavlja pitanje zašto je Nokia 1100 koja pored opcija ( kalkulatora, štoperice i telefonskog imenika od 50 praznih polja ) tako interesantna i dostiže cenu koja iznosi čak neverovatnih 50 000 Eur.

Hakeri su smislili način da krekuju Nokiu 1100, koja bi im poslužila u obavljanju nezakonitih radnji poput ilegalnog transfera novca, praćenje stranih poziva, prisluškivanje i sl. otuda i tolika vrednost za telefon čija je realna tržišna vrednost oko 10 eura.

(bktvnews.com)

Check Also

PROGUTALA GA ZEMLJA NA STANICI USRED NJUJORKA, PA GA U RUPI NAPALI PACOVI! (VIDEO)

Amerikanca koji je čekao autobus na stajalištu usred Njujorka progutala je zemlja, a kada je …