Home / ZANIMLJIVOSTI / Automobil se prevrnuo posle stravičnog sudara, a beba se otkotrljala i nestala. Kada su je pronašli, ZALEDILI SU SE (VIDEO)

Automobil se prevrnuo posle stravičnog sudara, a beba se otkotrljala i nestala. Kada su je pronašli, ZALEDILI SU SE (VIDEO)

Foto-ilustracija: Profimedia/BE&W
Foto-ilustracija: Profimedia/BE&W

Nakon zastrašujuće saobraćajne nesreće, osmomesečna beba se otkotrljala iz vozila nakon što se automobil prevrnuo.

Kamion je udario u porodično vozilo u kom je bila beba Brejs. Nakon par minuta, mama ove bebe je videla da njena devojčica više nije u automobilu.

– Krenula sam da trčim gore – dole u nadi da ću je pronaći, vikala sam njeno ime – rekla je mama bebe.

Porodica je pola sata tražila svoju bebu Brejs ali nisu mogli da je pronađu. Kada su vatrogasci došli na mesto nesreće, pronašli su bebu u šahtu koji je bio udaljen 7,5 metara od puta.

– Nisu mogli da je izvuku zbog rešetki. Morali su okrenuti njeno telo na određen način. Ona je samo sedela i čekala je da neko dođe po nju – dodala je mama.

Brejs je zadobila samo lakše ogrebotine na čelu. Porodica i prijatelji je zovu čudo.

Policija je rekla da dečije sedište u kom je sedela Brejs nije pravilno postavljeno, ali porodica nije želela da komentariše na tu temu.

– Bili smo preplavljeni emocijama. Počela sam da plačem i da se zahvaljujem Bogu što je spasio moju devojčicu i što je nije uzeo sebi. Ona je moja čudesna beba – rekla je Brejsina mama.

Pogledajte kako je to sve izgledalo:

(Telegraf.rs)

Check Also

MEDIJI PRENOSE: U SAD IDENTIFIKOVAN JEDAN OD NAJMISTERIOZNIJIH SERIJSKIH UBICA SVIH VREMENA (VIDEO)

Sjedinjene Države identifikovale su jednog od najtraženijih serijskih ubica kasnih 1960-ih, poznatog kao Zodijak, navodi Fox …