Home / ZANIMLJIVOSTI / BEŽITE OD NJIH ŠTO DALJE: Muškarci rođeni u OVA ČETIRI znaka su NAJGORI U KREVETU

BEŽITE OD NJIH ŠTO DALJE: Muškarci rođeni u OVA ČETIRI znaka su NAJGORI U KREVETU

dvoje- flert

 

Topla preporuka je da što dalje bežite od njih, jer ako se nađete zajedno među čaršavima uopšte vam neće biti svejedno.

BLIZANCI

Mnogi Blizanci umeju da koriste i mozak za vreme se*sa, što ne može da odmogne. Međutim, muškarci u ovom znaku vole da se hvale i sami su vrlo spremni na akciju, ali kada dođe do tog trenutka, odustaju ili se foliraju. Kod njih je se*s uvek brzinski, a u krevetu su prilično sebični.

DEVICA

Znak koji je najviše pominjan zbog suzdržanog i nedovoljno spontanog se*sa. Muškarci su teški perfekcionisti i desi se da im sitan i nebitan detalj uništi po*enciju.

I stide se ili tripuju kao da ih je svako na svetu u tom trenutku video. To zna da bude totalna propast. Device inače vole da gledaju, ali često ostane na tome…

STRELAC

Karakteristika kod muških pripadnika znaka Strelca je po pravilu avanturizam i eksperimentisanje, a kod ženskih baš naprotiv – tradicionalizam bez mnogo eksperimentisanja.

Dakle, loš se*s ovde proizilazi iz prevelike želje jednih za nečim novim, pe*verznim i uzbudljivim i preterane želje ovih drugih, za klasičnim, zdravim, ali konvencionalnim odnosom.

Kada im to nije po volji, Strelci gledaju da se što pre sve to završi, a onda pobegnu glavom bez obzira.

RIBE

Ribe su inače jako emotivan, dubok, senzualan i se*sualan znak, a to može da se ispostavi kao problem i u se*su i u ljubavi.

To je znak koji najviše uživa, ali i najviše pati u “se*su sa emocijama” (i to važi za oba pola), pa potencijalnih problema za akciju u krevetu ima i previše.

(Agencije)

Check Also

MEDIJI PRENOSE: U SAD IDENTIFIKOVAN JEDAN OD NAJMISTERIOZNIJIH SERIJSKIH UBICA SVIH VREMENA (VIDEO)

Sjedinjene Države identifikovale su jednog od najtraženijih serijskih ubica kasnih 1960-ih, poznatog kao Zodijak, navodi Fox …