Home / ZANIMLJIVOSTI / Bilo mi je potrebno četiri godine da se oslobodim svog silovatelja na fejsbuku..

Bilo mi je potrebno četiri godine da se oslobodim svog silovatelja na fejsbuku..

devojkaFoto: Copyright: Profimedia.rs

Lindzi Smit otvoreno govori o svom gorkom iskustvu posle poziva da dođe kod drugarice, gde je, posle nekoliko pića, dok je bila u nesvesnom stanju, silovana.

U društvu je bilo pet devojaka i rođak od drugarice. Čim je ušla, neko joj je tutnuo čašu u ruku i sipao piće. Sledeće čega se seća jeste da se probudila u krevetu i da je pored nje bio taj mladić. To joj je bio drugi put da je vodila ljubav, i već se osećala nelagodno zbog gubitka nevinosti.

Nikom nije želela da ispriča šta joj se desilo, ali je sledećeg dana primila zahtev za prijateljstvo od tog mladića na fejsbuku.

– To mi je bio još jedan znak da je sve to bilo moja greška. Pomislila sam ‘ako me je silovao, zašto bi me dodavao u prijatelje?’ Prihvatila sam ga za prijatelja, i nastavila da živim sa osećanjem krivice i srama – priča Lindzi i dodaje:

Godinama sam gledala njegove postove na fejsbuku i šta mu se dešavalo u životu. Svaki put kad bih ugledala nešto njegovo, osećala sam neku jezu. Na neki bolestan način, to mi je bilo kao samokažnjavanje.

Kada se, četiri godine kasnije, našla na jednoj zabavi, slušala je ispovesti nekoliko devojaka koje su govorile o svojim iskustvima sa silovanjem. Tada joj se sve vratilo. Kako je rekla u jednom momentu rekla da više ne može da pije, da joj nije dobro, kako je drugarica odvela do kreveta, i tada je shvatila da je bila žrtva seksualnog napada.

Želela je da sa sebe spere sramotu, koja je bila duboko usađena u njoj protekle četiri godine. Tada je preduzela prvi korak ka ozdravljenju i izbrisala silovatelja sa svoje fejsbuk stranice.

– Tog trenutka kad sam pritisnula ‘brisanje’ osetila sam se oslobođeno. Nadam se da ovom pričom mogu pomoći devojkama da podignu svoj glas i da ustanu protiv siledžija – kaže devojka.

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …