Home / ZANIMLJIVOSTI / BRUTALNE ISPOVESTI ŽENA: Evo zbog čega smo PREVARILE svoje muževe!

BRUTALNE ISPOVESTI ŽENA: Evo zbog čega smo PREVARILE svoje muževe!

zena-aerodrom
Sudeći po statistikama o prevarama u braku iz 2013. godine, 33 odsto muškaraca prevarilo je svoju lepšu polovinu, dok je 19 odsto žena prevarilo svoje jače polovine. Poznato je da je uvek “kriv” onaj partner koji vara.

Možda će vas ovi razlozi koje su žene navele za prevaru naterati da razmišljate drugačije.

Udala sam se za pogrešnog muškarca

Svima nam je poznata priča o vezi odmah nakon duge veze. Dakle, raskinuli ste sa ljubavlju svog života… Ubrzo potom uskočili ste u novu vezu.

Posle određenog vremena, udajete se. Jednog dana sasvim slučajno nalećete na tu vašu veliku bivšu ljubav. Čim ste ga ugledali, ponovo vam se bude emocije.

Posle ćaskanja i kafe, odlazite u krevet sa njim. I podsećate se koliko je sjajno! “Nakon se*sa sa njim, otišla sam kući i tražila razvod.

Rekla sam mužu da nešto nije u redu sa našim brakom. On mi je na to rekao da je mislio da je naš brak perfektan, kao i to da mu je sada jasno da u mom životu još uvek postoji neko drugi.

Naravno, okrivio je mene za sve. Kada sam se razvela, udala sam se za tog famoznnog bivšeg. Nedavno smo proslavili 40 godina braka. Kao što rekoh, varala sam jer sam se udala za pogrešnog”, otkrila je jedna žena.

Bila sam očajna

“Jednom sam ga prevarila. Pričali smo o razvodu, ali nikada mu nisam priznala da želim da ga ostavim. Da je nekako gotovo.

Otišla sam do svoje bivše kuće, gde mi i dalje živi sestra. Tada sam ga prevarila sa drugom od moje sestre. Odmah sutra otišla sam do muža i tražila razvod.

Nikada mu nisam rekla da sam ga prevarila. Taj se*s za jedno veče mi je trebao, pomogao mi je da donesem ovu odluku, a ne da mučim sebe i njega”, otkrila je druga žena.

Osećala sam krivicu što spavam sa svojim mužem

Svi smo se ponekad osetili da smo u zamci zbog ljubmornog partnera. Evo do čega je to jednu ženu dovelo. “Muž mi nije dozvoljavao da imam svoje vreme. Posle posla, po njemu, morala sam da dolazim odmah kući.

Smetalo bi mu ako bih odlazila na kafu sa prijateljicama, smetalo bi mu što idem kod frizera, bilo koja normalna društvena aktivnost, koja nije podrazumevala posao.

Osećala sam se užasno. Morala sam da pobegnem nekako. U tome mi je pomogla prevara. Iz prve, nisam mislila da će mi pomoći prevara, ali, kada je moj muž pokušao da ima se*s sa mnom, zaplakala sam.

Osećala sam grižu savesti i razišli smo se. Sada neću ostati zaključana do kraja mog života”, kaže ona.

Bila je to čudna osveta

Ova žena je svog muža prevarila da mu se osveti zbog svađe… “Bilo je to u vreme praznika. Muž i ja smo se svađali oko toga gde ćemo da izađemo. Nismo popuštali jedno drugom.

Otišla sam na žurku bez njega, a on iz inata nije hteo da dođe. Bila sam pijana i srela sam pijanog kolegu. “Nahvatali” smo se u toaletu.

Nimalo me nije grizla savest, što je bilo grozno. Ni dan-danas nisam rekla za to svom mužu. Ništa mi nije ni značilo. Možda ću mu reći jednog dana.

To je bilo nešto najbolje što nam se dogodilo

I to se događa. Ovom bračnom paru prevare su zapravo pomogle da učvrste svoju ljubav. “Muž i ja po prirodi volimo da flertujemo.

Nisam to shvatala kao nešto ozbiljno. Jedan dan sam došla kod njega na posao i videla da mu u kancelariju “zuri” neka žena koja radi sa njim. I da “zuri” u njega. Nije mi smetalo.

Međutim, to gledanje pretvorilo se u se*s. Kada mi je muž to priznao, otišla sam da se vidim sa bivšim dečkom. Spavala sam sa njim.

Jedva sam čekala da kažem mužu. Čudno, ali to nas je zapravo zbližilo. Kao da je sve to bilo potrebno da bismo shvatili da nam ne trebaju drugi. Sada imamo dvoje dece…”

(Izvor: superzena.b92.net)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …