Home / ZANIMLJIVOSTI / Carinik je rutinski tražio vozaču „audija“ da otvori gepek. Kada je mladić izašao, video je da su kola čudno „legla“. Smesta je pozvao pojačanje! (FOTO)

Carinik je rutinski tražio vozaču „audija“ da otvori gepek. Kada je mladić izašao, video je da su kola čudno „legla“. Smesta je pozvao pojačanje! (FOTO)

Foto: Tanjug/Uprava carinaFoto:
Foto: Tanjug/Uprava carina

Carinski službenici su u saradnji sa policijom na graničnom prelazu Ðala zaplenili veliku količinu psihoaktivnih tableta.

Prekršaj je otkriven juče na izlazu iz zemlje, kada je za detaljnu kontrolu izdvojen automobil „Audi 80“ mađarskih registarskih oznaka, čiji su vozač, mađarski državljanin i suvozač državljanin Srbije, rekli da nemaju ništa što bi prijavili za kontrolu.

 

Foto: Tanjug/Uprava carina
Foto: Tanjug/Uprava carina

Prilikom detaljnog pregleda ispod zadnjeg sedišta, zadnjeg vetrobranskog stakla, ispred vozačkog sedišta, u rezervnom točku i u koferu koji se nalazio u prtljažnom delu, pronađeno je oko 29.000 tableta „Ksalol“.

Takođe je pronađena kesa sa gotovo kilogram i po tableta svetlo-plave boje u rasutom stanju, za koje će tek biti utvrđeno o čemu se radi.

Foto: Tanjug/Uprava carina
Foto: Tanjug/Uprava carina

Kod suvozača je među ličnim stvarima pronađeno 1.160 tableta „Xanax“ i „Co-Diovan“, navodi se u saopštenju Uprave carina.

Putnici su zajedno sa krijumčarenim tabletama predati u dalju nadležnost policije.

(Tanjug)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …