Home / ZANIMLJIVOSTI / DA LI JE OVO NAJJAČI OGLAS ZA PRODAJU AUTA U ISTORIJI?: Ortak me je za*ebo, žena je naučila da vozi!

DA LI JE OVO NAJJAČI OGLAS ZA PRODAJU AUTA U ISTORIJI?: Ortak me je za*ebo, žena je naučila da vozi!

Sada je naučila da vozi i vreme je za nešto novije, pa „lupo“ mora ići, piše u ovom oglasu.
vw-lupo-autoJedan Hrvat na hrvatskom sajtu njuškalo. hr postavio je oglas za prodaju svog automobila “folksvagen lupo” čiji je tekst u najmanju ruku smehotresan.

U oglasu za prodaju ovog automobila, koji ceni 2.975 kuna odnosno oko 1.700 evra, navodi da ga je kupio pre par godina od kolege koji nije bio uopšte iskren po pitanju stanja vozila jer se ubrzo raspalo.

Ipak, njegova žena, zbog koje ga je i kupio, naučila je da vozi, uprkos stanju u kakvom se nalazilo. Ono što je napisao u tekstu oglasa dovešće vas do suza ali i naterati da razmislite da li biste se i za manje novca usudili da pazarite ovaj automobil.

– Pre par godina auto je kupljen od kolege koji je tvrdio da je auto limarijski lošiji, ali da je motor odličan. Meni je to super odgovaralo jer mi je trebalo nešto za ženu koja je tek položila da malo nauči da vozi. E, pa, za*ebao me, motor se raspao za par dana, onaj šugavi 1.0 sa 50 ks, što se čuje ko mikser iz Lidla. Kupio sam od drugog kolege koji me hvala Bogu, nije zajebao, motor 1.3 Mpi sa 68ks.

Trenutno motor ima oko 140 tkm, a auto oko 192 tkm. Jedina kvaka je da ne radi lampica od ulja pa nije loše tu i tamo baciti oko na ulje. Ja sam vodio o tome računa jer žena ne zna gde se otvara hauba. Sada je naučila da vozi i vreme je za nešto novije, pa “lupo” mora ići – piše u ovom oglasu.

Ali to nije sve.

– Limarijski je u banani, jadan i nikakav, nisam ni ja bolje prošao sa svojom ženom. Malo je izčvokan, malo se ljušti lak, malo je rđav ali drži se još na okupu, ali to je to za te novce. Prozor od suvozača malo šteka kad se otvara i zatvara pa to treba izbegavati.

Bila je crkla brava od vozača pa se nije mogao zaključati, prebacio sam bravu od suvozačeve strane pa sada radi ali se suvozačeva mogu zaključati i otključati samo iznutra, uz mali trik koji ću pokazati krajnjem kupcu.

Nisam to trebao ni raditi, koja budala će to provaliti. Malo šteka kvaka bunkera ali radi uz isto jedan mali trik, sve je u zglobu. Promenio sam hidrauliku od bunkera jer su padala vrata bunkera kad su otvorena, ali ovi su ful jaki jer su sa nekog većeg auta pa nemojte da deca otvaraju bunker jer ih može katapultirati kod suseda. Kupio sam novu policu bunkera i novi tepih bunkera, ne znam šta mi je bilo, platio sam pun k…. – kaže sadašnji i nadajmo bivpši vlasnik ovog vozila.

Inače od dodatne opreme automobil ima Helou Kiti nalepnice:

– Primetio sam da je vozačev sic nekako čudan, kao da ga je neki debeljuca izvitoperio, žena nije jer je mršava, valjda nema nekog j….. Auto je mehanički u redu, nove su pakne i ulje u kočnicama, gume su zimske i još uvek dobre.

Neki dan je auto bio na servisu i morao sam sa Helou Kitijem od Rijeke do Monfalkonea, ide dosta dobro, kad zatreba lepo potegne, može se i prestizati, ništa ne trese, nešto zna lupiti napred, ali se ne čuje kad pojačam radio. U biti autić je brz kad gas se stisne jer je ostavljen kraći menjač pa fino ubrza, ali ima malu krajnju brzinu.

Vlasnik dodaje i da malo pušta ulje na poklopcu ventila i da su farovi malo požuteli. Zainteresovane moli da se najave dva dana ranije kako bi ga supruga usisala.

(Telegraf.rs)

Check Also

PROGUTALA GA ZEMLJA NA STANICI USRED NJUJORKA, PA GA U RUPI NAPALI PACOVI! (VIDEO)

Amerikanca koji je čekao autobus na stajalištu usred Njujorka progutala je zemlja, a kada je …