Home / ZANIMLJIVOSTI / DOBRO POGLEDAJTE OVU SLIKU: Ono što vidite na njoj otkriva da li ste seksualno uzbuđeni ili pod stresom!

DOBRO POGLEDAJTE OVU SLIKU: Ono što vidite na njoj otkriva da li ste seksualno uzbuđeni ili pod stresom!

slikaFoto: Wikipedia/Hermann Rorschach

U zavisnosti od toga šta vidite na slici, vaše trenutno stanje može da bude stres, seksualno opterećenje i samopouzdanje

Ovu sliku za psihološki test, kao i niz drugih, napravio je čuveni švajcarski psihoanalitičar Herman Roršah. Njegovi testovi se zovu Roršahovi testovi. Pogledajte dobro u sliku i pročitajte šta znači to što ste videli.

U zavisnosti od toga šta vidite na slici, vaše trenutno stanje može da bude stres, seksualno opterećenje, samopouzdanje…

Dvoje ljudi

Pitanje je u kakvom su odnosu ljudi koje vidite? Rešenje je u fokusu. Ovo viđenje krije i seksualnu konotaciju. Ukoliko je to glavno što vidite, preokupirani ste seksom.

Neko se gleda u ogledalu

Taj neko ste zapravo vi. Kakva osećanja imate prema ovoj slici i da li možda vidite krv? Krv je povezana sa agresijom i negativnošču. Osećanja osobe koja posmatra sebe u ogledalu su vaše emocije koje imate prema sebi.

Pas

Ova životinja predstavlja vaše unutrašnje biće, ali i strahove. Ukoliko u vama budi negativne emocije, možda imate neke prikrivene strahove sa kojima bi trebalo da se pozabavite.

Slonovi koji igraju

Ovi nježni divovi su simbol za inteligenciju i samopouzdanje.

Medved

Ako vidite krvavog medveda duboko u sebi ste tužni. Vi ste osećajni, blage naravi i naivni.

Dve osobe se mole

Ako vidite dve osobe koje se mole znajte da prolazite kroz veliku životnu krizu.

(Telegraf.rs)

Check Also

AMERIKANAC NATERAO AUSTRALIJSKI UNIVERZITET DA UKLONI STRAŠNE UVREDE PREMA SRBIMA (VIDEO)

Američki bloger i jutjuber Čarls Kater naterao je australijski Univerzitet Viktorija da ukloni lekcije i …