Home / ZANIMLJIVOSTI / DOBRO SE DOBRIM VRAĆA: Mušterija je došla da se POŽALI na bajate kolače, kada je vlasnica OTVORILA kutiju usledio je ŠOK! (VIDEO)

DOBRO SE DOBRIM VRAĆA: Mušterija je došla da se POŽALI na bajate kolače, kada je vlasnica OTVORILA kutiju usledio je ŠOK! (VIDEO)

kolaci

Dobro se dobrim vraća! Priča o Šeron nateraće vam suze na oči i podsetiti vas koliko je važno pomagati onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Priča o Šeron, majci četvoro dece i vlasnici poslastičarnice koju je za kratko vreme zadesilo nekoliko tragedija dolazi iz Sidneja.

Ovoj ženi je pre dve godine preminuo mlađi brat, dijagnostikovan joj je rak jajnika, dok se jedan od njenih sinova bori s degenerativnom bolešću.

Zbog nagomilanih računa za lečenje, Šaron kasni s otplatom računa za poslastičarnicu. Svesna da novac neće pasti s neba, svakog dana radi prekovremeno kako bi smanjila nagomilana dugovanja, zbog čega ne stiže da dovoljno vremena posveti deci.

Za njenu priču čuli su zaposleni na jednoj lokalnoj radio stanici i odlučili da pomognu.

Novinarka je jednog dana ušla u poslastičarnicu i glumeći nezadovoljnu mušteriju rekla da su kolači koje je kupila bajati. Šeron joj se izvinila i najljubaznije moguće rekla da će učiniti sve kako bi rešila ovu neprijatnost.

Voditeljka joj je rekla da će joj odmah doneti kutiju sa spornim kolačima, kako bi ih Šeron probala i uverila se da su pokvareni.

Kada je Šeron otvorila kutiju usledio je vrisak. Unutra se umesto “pokvarenih” kolača nalazilo 10.000 dolara. Kada je videla novac Šeron nije mogla da zadrži suze.

Pogledajte video:


(Izvor: Bktvnews.com)

Check Also

ALIGATOR JEDE ALIGATORA: JEZIV SNIMAK IZ DVORIŠTA U AMERICI (VIDEO)

Snimak u kom veći aligator jede manjeg aligatora, načinjen u dvorištu jedne kuće u američkoj …