Home / ZANIMLJIVOSTI / DOBRO SE ZAGLEDAJTE! Ono što prvo VIDITE na ovoj mrlji govori KAKAV ste čovek!

DOBRO SE ZAGLEDAJTE! Ono što prvo VIDITE na ovoj mrlji govori KAKAV ste čovek!

mrlja

Anđeo, leptir, slepi miš ili dve osobe – pogledajte šta to znači. Ovaj psihološki test Hermana Roršaha reći će vam kakv ste tip ličnosti, na osnovu onoga što ste prvo uočili na slici. Odnosno kakvo je vaše emotivno i psihičko stanje.

Ono što je neophodno je samo da se dobro zagledate u mrlju, a reziltat će pokazati vaš odnos prema druugim ljudima.

DVE OSOBE KOJE SE LJUBE – Vi ste filantrop, društvena osoba koja uživa da provodi vreme među ljudima. Puni ste poverenja i lako stupate u kontakte sa nepoznatim ljudima. Po svojoj prirodi ste optimista i izuzetno kreativna osoba.

SLEPI MIŠ – Za neke ljude slepi miš simbolično predstavlja zlo, dok za druge predstavlja slobodu. Ukoliko volite stripove, možda ćete u ovom crtežu videti Betmenov znak. Ako izanalizirate tog heroja, saznaćete neke stvari o sebi. Za slučaj da vas slepi miš asocira na vampira, proverite da li se osećate iscrpljeno ili uplašeno.

ŽIVOTINJE – Razmislite na koje vas životinje podseća ovaj crtež i kako ih vi vidite. Ukoliko vidite opasnu divlju životinju koja je u borbi, moguće je da potajno gajite nepoverenje prema ljudima.

OBLAK DIMA – Kakvu simboliku ima za vas crni dim? Da li vas podseća na cigarete koje povezujete sa strašću, ili na vatru koja uništava sve?

DVE OSOBE – Vama vladaju dve osobe koje se bore za kontrolu vaših misli i postupaka. Takvu kontradiktornost svi imaju u sebi, ali je kod nekih ljudi više izražena u odnosu na druge.

Da li su te osobe okrenute jedna prema drugoj, da li su neprijateljski nastrojene ili ipak ne?

LEPTIR – Zapitajte se šta za vas predstavlja leptir. Da li je on simbolizuje nežnost i tanane emocije ili je ipak oličenje slobodnog duha? Leptir predstavlja transformaciju, ali i vaš društveni život.

Ukoliko na slici vidite leptira raširenih krila, verovatno ste posebno društvena osoba koja ima dosta prijatelja.

ANĐEO – Predstavlja zaštitu, duhovnost i nevinost. Vi se anđelima obraćate za pomoć kada ste pod stresom i od njih tražite da vam pomognu u rešavanju vaših životnih problema.

(Srbijadanas.com)

Check Also

PROGUTALA GA ZEMLJA NA STANICI USRED NJUJORKA, PA GA U RUPI NAPALI PACOVI! (VIDEO)

Amerikanca koji je čekao autobus na stajalištu usred Njujorka progutala je zemlja, a kada je …