Home / ZANIMLJIVOSTI / Dr NESTOROVIĆ ŠOKIRAO JAVNOST: VIMBLDON JE BIO NAMEŠTEN, SVE SE „ŠTELOVALO“ ZA FEDERERA?! (VIDEO)

Dr NESTOROVIĆ ŠOKIRAO JAVNOST: VIMBLDON JE BIO NAMEŠTEN, SVE SE „ŠTELOVALO“ ZA FEDERERA?! (VIDEO)

„Srpski teniser Novak Đoković je najbolji naš ambasador i ne dozvoljavam da ga napadaju“, kaže pulmolog Branimir Nestorović. Poznati doktor smatra da stranci zavide Novaku na njegovom uspehu i da ga zbog toga stalnu napadaju.

Pulmolog Branimir Nestorović u intervjuu za Tvin i Informer.rs istakao je da je Đoković naš najbolji ambasador.

– Ne dozvoljavam da neko kaže nešto protiv Novaka. On je mnogo učinio za našu zemlju. Ja znam njegovu karijeru u prste i zato mogu da kažem da je on sve sam uradio, imao je samo pomoć svoje porodice. S druge strane, Novak je Srbiji vratio neuporedivo, ne samo finansijki već i ugledom. On je uzoran sportista, koji se uvek trudi da pomogne. Pomogao je tokom ove situacije sa koronavirusom, a i znam da je Novak nabavio sanitetska vozila na Kosovu – kaže Nestorović.

Doktor Nestorović smatra da je Novak Đoković mnogo bolji čovek od Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

On nam je ispričao jedan nepoznat detalj sa Vimbldona 2019. godine.

– Vi kad gledate one sa kojima on igra, to je sve industrija. On je anomalija u tenisu. Da li ste videli nekad Rodžera da maše zastavom na kraju meča? Možda Nadal, ali kad je reprezentacija u pitanju. Oni su više solisti. Ja razumem zašto ga stranci napadaju, ali ne zašto naši. Ja znam i da je na Vimbldonu 2019. godine bilo sve namešteno da Rodžer Federer osvoji taj turnir, da pobedom završi karijeru. I protivnici su mu bili namešteni. Ako se sećate došla je cela kraljevska porodica tad, ali je Novak to pokvario – poručuje Nestorović.

Check Also

STIŽU SJAJNE VESTI ZA GRAĐANE SRBIJE! DRŽAVA DAJE 5.000 EVRA ZA KUPOVINU NOVOG VOZILA!

Ministarstvo ekologije izdvojilo je ove godine milion evra za subvencije za ekološka vozila, ali je …