Home / ZANIMLJIVOSTI / GENIJALNA TRANSFORMACIJA OD KOJE ZASTAJE DAH: Pogledajte kako su od GARSONJERE napravili stan sa još PET prostorija! (VIDEO)

GENIJALNA TRANSFORMACIJA OD KOJE ZASTAJE DAH: Pogledajte kako su od GARSONJERE napravili stan sa još PET prostorija! (VIDEO)

stan

Doni i Nikol obožavaju deo San Franciska u kojem žive, ali u njihovom malom stanu nikada nisu imali dovoljno prostora.

Kako bi Donijeva momačka garsonjera postala prostranija nakon početka njihovog zajedničkog života, pametno su iskoristili visinu tavanice od skoro 4 metra.

Tako su u jednom kutku napravili krevet na gornjem nivou (spavaću „sobu“), dok je ispod njega sa strane do milimetra iskorišćen prostor za Donijevu garderobu. Tu takođe ima i dovoljno mesta za skladištenje stvari.

Direktno ispod kreveta nalazi se Donijeva „kancelarija“, koji lako može da postane i trpezarija, kada se privuku sto i stolice.

A tu je i dodatni ležaj za goste koji se spušta, tako da se na taj način dobija i gostinska „soba“.

Život u ovakvom stanu ima brojne prednosti, među kojima je svakako i činjenica da ste primorani da vam sve bude „pod konac“, a tu svakako pomažu i brojne kutije u kojima Doni i Nikol drže uredno složene neophodne stvari.

Prekoputa ovog genijalno dizajniranog dela stana nalazi se zid koji je sav u ogledalu. Ali i on zapravo „krije“ još mesta za skladištenje stvari i Nikolin orman.

Pošto zbog ovako dizajniranog enterijera mladi bračni par nema dovoljno mesta za televizor, došli su na genijalnu ideju – da postave projektor i ugrade veliko platno, tako da im čitav stan u sekundi postaje kućni bioskop!

To sve ukupno čini dodatnih 5 prostorija u ovom malom stanu. Genijalna transformacija, zar ne?

Pogledajte video:


(Izvor: Stil.kurir.rs)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …