Home / ZANIMLJIVOSTI / Go i pomahnitao uleteo automobilom u crkvu, počeo da urla, a onda je prišao krstu i sve je postalo još bizarnije (VIDEO)

Go i pomahnitao uleteo automobilom u crkvu, počeo da urla, a onda je prišao krstu i sve je postalo još bizarnije (VIDEO)

meksiko

Meksička javnost bila je šokirana kada se na društvenim mrežama pojavio snimak muškarca koji je provalio automobilom u crkvu, a potom potpuno nag odlučio da se pomoli!

Incident se dogodio usred dana oko 14 časova u provinciji Najarit i prema prvim informacijama, sumnjalo se da je 29-godišnji muškarac za koga je poznato samo da se zove Pedro, hteo da prekine venčanje.

Međutim, sveštenik iz ove crkve Hoze Barera je demantovao ove pretpostavke i izjavio da je venčanje koje se održalo tog dana već uveliko bilo završeno kada je pomahnitali vozač uleto.

Na snimku se vidi kako automobil stoji nasred crkve, a potpuno goli muškarac sumanuto šeta okolo i urla na sav glas. U jednom trenutku zaustavlja se pred raspećem i, kako izgleda, počinje da se moli.

Kao da ovaj prizor nije bio dovoljno bizaran, pa se u kadru malo kasnije može videti i pas koji zajedno sa muškarcem stoji kod oltara!

Svedoci su uvereni da je mladić bio pod uticajem droge, ali pojavile su se i informacije da glavni akter ovog bizarnog incidenta, koga je policija malo kasnije uhapsila, pati od šizofrenije.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …