Home / ZANIMLJIVOSTI / IMAO JE 17 DEVOJAKA U ISTO VREME: Svaka je verovala da je jedina, a onda su se slučajno srele (VIDEO)

IMAO JE 17 DEVOJAKA U ISTO VREME: Svaka je verovala da je jedina, a onda su se slučajno srele (VIDEO)

kineski-zavodnikTajni život ovog Romea iz Kine verovatno nikada ne bi bio otkriven da nije doživeo saobraćajnu nesreću i završio u bolnici

Zamislite da se povredite i završite u bolnici, a tamo vam u posetu dođe svih 17 devojaka sa kojima ste trenutno u vezi. Naravno, nijedna ne zna za ove ostale. Kako biste reagovali? Ili da preciznije postavimo pitanje, kako bi one reagovale?

Tajni život ovog Romea iz Kine verovatno nikada ne bi bio otkriven da nije doživeo saobraćajnu nesreću i završio u bolnici.

Naime, nakon što je završio u bolnici, lekari su kontaktirali sa svim njegovim bližnjim kako bi ih obavestili o nesreći. Tada su mu u posetu “svratile” sve njegove devojke, kojih je čak 17!

Kineski “Donžuan” je sa njima izlazio istovremeno, a sve devojke su između 20 i 40 godina. Jedna je s njim čak planirala venčanje, dok je sa drugom imao dete.

– Bila sam zabrinuta kada sam čula šta mu se desilo, ali kada sam videla koliko je devojaka u njegovoj sobi, prestala sam da plačem – rekla je Kia Li, devojka sa kojom je bio u vezi 18 meseci.

Motiv za višestruku obmanu je najverovatnije bio novac. Naime, nakon razvoda je od bivše supruge dobio 37.000 evra, a od svojih brojnih devojaka je svakodnevno tražio određene sume novca.

Protiv ovog dečka će biti podginuta optužnica za kazneno delo prevare.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs)

Check Also

DA BUDE KAO NOVA: FANTASTIČAN RECEPT KAKO DA OČISTITE KADU OD ŽUTIH FLEKA

Jedna od najružnijih pojava koje možete zateći u kupatilu su žute naslage koje se pojavljuju …