Home / ZANIMLJIVOSTI / Imao je jezive bolove u stomaku, a kada su ga otvorili – videli su nešto što je zabeleženo samo 2 puta u istoriji čovečanstva..

Imao je jezive bolove u stomaku, a kada su ga otvorili – videli su nešto što je zabeleženo samo 2 puta u istoriji čovečanstva..

Jedan muškarac imao je užasne stomačne bolove, a kada su ga otvorili, lekari su otkrili da bol izaziva nešto sasvim neočekivano.

On je nekako uspeo da proguta upaljač, ali to nije bilo sve, iz njega je curila tečnost pravo u želudac.

Prvi problemi nastali su u avgustu 2016. godine kada je došao u bolnicu usled bola u stomaku, mučnine i povraćanja, stoji u nedavno objavljenom medicinskom izveštaju.

U njemu se objašnjava da strana tela koje ljudi progutaju uglavnom bez ikakvih problema prođu kroz gastrointestinalni trakt.

Međutim, ovaj muškarac nije bio te sreće.

U bolnici, testovi urina i krvi bili su normalni, ali je rendgen pokazao „strano telo“ u stomaku koje podseća na upaljač.

Upaljač je u stomaku završio naopačke i iz njega je curila tečnost. Hemikalije u njoj dovele su do stvaranja „nekrvarećeg gastričnog čira“ koji je bio širok 5 milimetara.

Ipak, tečnost iz upaljača nije bila jedina stvar koja je napravila haos u želucu ovog muškarca – i njegova stomačna kiselina odigrala je svoju ulogu, prenosi Independent.

Tečnost iz upaljača započela je sve jer je izjedala zaštitni sloj koji deli stomačnu kiselinu od njegove „postave“.

Sudeći po lekarima, čirevi koje stvaraju strana tela u organizmu uopšte nisu uobičajeni i da su do sada zabeležena samo dva slična slučaja na svetu.

Check Also

TITO JE JEDAN SRPSKI GRAD ZAOBILAZIO U ŠIROKOM LUKU! KADA JE HTEO DA ODRŽI GOVOR DOGODILO SE NEŠTO NEČUVENO!

Urbana legenda koja se priča u čačanskom kraju kaže da vladari Srbije nikako nisu voleli …