Home / ZANIMLJIVOSTI / ISKRENA PRIZNANJA RAZVEDENIH: Ovo su razlozi zbog kojih PUCA najveći broj brakova

ISKRENA PRIZNANJA RAZVEDENIH: Ovo su razlozi zbog kojih PUCA najveći broj brakova

Šest žena i muškaraca kojima se upravo to dogodilo otkrili su svoja iskustva i šta im je „presudilo“.
dvoje-svađa
Održavati se*s zanimljivim i privlačnim tokom godina nekima je težak zadatak. Koliko je to bitna stavka u mnogim brakovima pokazuju i činjenice da monoton ili preredak se*s može da bude uzrok i za razvod braka.

Šest žena i muškaraca kojima se upravo to dogodilo otkrili su za Women`s Health svoja iskustva i šta im je „presudilo“…

1. Nikada nismo isprobali nešto novo

„Upoznao sam svoju bivšu ženu kada sam imao 17 godina i bila je prva žena s kojom sam imao odnos. Nakon venčanja upali smo u neku kolotečinu i nismo znali kako da se iz nje izvučemo. Nakon rođenja deteta i jednog spontanog pobačaja, se*s više nije bio užitak. Danas bolje funkcionišemo kao prijatelji i roditelji“, ispričao je 31-godišnji Lukas.

2. Prevario me

„Moj uskoro bivši suprug i ja imali smo različite poglede na se*s i on me je prevario. Nakon toga priznao je da ne želi da bude u vezi samo s jednom ženom, pa sam ga ostavila“, priznala je 32-godišnja Kler.

3. Veza bez se*sa

„Moj suprug i ja imali smo ukupno tri se*sualna odnosa za godinu i po braka. To je glavni razlog zašto sam ga ostavila. On nije pokazivao zanimanje za ikakve promene niti inicijativu. Smatram da žena treba da bude u braku s čovekom kojem će biti poželjna i privlačna“, poručila je 33-godišnja Donora.

4. Spavao je s koleginicama

„Moj bivši je odličan ljubavnik, ali meni nikada nije pružao taj se*sualni užitak. Verovatno zato što me je učestalo varao s koleginicama s posla i prostitutkama. Kada sam to otkrila, više nikada nismo spavali zajedno“, priznala je 51-godišnja Kristal.

5. Imala je priručnik

„Moja žena je se*s shvatala preozbiljno. Imala je priručnik koji sam morao da sledim i bilo mi je jako teško da se*s ne doživljavam kao posao koji moram da odradim. Čak i kada je ona inicirala se*s, sve korake sam morao da odradim. Bilo je to kao obavljanje poslovnih zadataka, a nimalo igre“, pojasnio je 34-godišnji Džejms.

6. Nisam uvažavao njene želje i potrebe

„Ja sam bio tipični muškarac kojem se*s nije trebalo da traje dugo. Ona je želela da traje duže i bude intimnije. Nisam prihvatao njene potrebe i nisam joj se dovoljno posvećivao. Rastali smo se…“, priča 51-godišnji Lui.

(Izvor: superzena.b92.net)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …