Home / ZANIMLJIVOSTI / ISPOVEST DEVOJKE KOJU JE PROKLELA MAJKA BIVŠEG MOMKA: Od ovih reči će vam se zalediti krv u žilama!

ISPOVEST DEVOJKE KOJU JE PROKLELA MAJKA BIVŠEG MOMKA: Od ovih reči će vam se zalediti krv u žilama!

Htela sam da zarađujem, a njima se ta ideja nije svidela.Pre nekoliko meseci raskinula sam dugogodišnju vezu sa dečkom zbog njegove lenjosti i manjka ambicije.
devojka
Pomirila sam se sa činjenicom da nećemo više biti zajedno i nastavila sam svoj život bez njega. Međutim, njegova majka još uvek nije završila sa mnom. Odlučila je da mi se osveti na najgori mogući način”, počinje svoju ispovest M. V. (24) iz Smedereva.

Prenosimo celu njenu ispovest u nastavku:

“Pre nekoliko dana stigla mi je poruka od majke mog bivšeg dečka. Žena, koja me je navodno gledala kao svoju ćerku, napisala mi je nešto što ja ne bih ni pomislila svom najgorem neprijatelju.

– Hvala Bogu što te se moj sin rešio. Ti si se samo folirala dok si bila kod mene. Jadna tvoja majka sa tobom kao i cela tvoja porodica.

Da Bog da se nikad ne udala i dece ne imala. Ti si njega htela samo da iskoristiš – napisala mi je.

Poruka me je iznenadila jer smo bile u dobrim odnosima. Imala sam poštovanje prema njenim godinama i samoj činjenici da je ona majka mog dečka.

On je bio taj koji je ležao po ceo dan, sve se svelo na izlaske i igranje igrica. Pare mu je slala mama koja živi u inostranstvu.

Nije želeo da radi, kako kaže, za tim nije bilo potrebe. Navodno je čekao da završim fakultet pa da odemo i mi kod njegove mame. Međutim, meseci su prolazili, a ništa se nije menjalo.

Dosadilo mi je da sedim po ceo dan u kući. Osećala sam se beskorisno. Želela sam da radim i da imam neki svoj dinar, ali njemu se ta ideja nije svidela.

Nedugo posle toga smo i raskinuli. Želela sam da budem domaćica i majka, ali sam takođe htela da zarađujem.

Kao i većina žena, nisam želela da zavisim od njega, njegove mame ili mojih roditelja.

Sada, nekoliko meseci kasnije, radim posao u struci i izdržavam sama sebe. Njegova majka očigledno to nije mogla da prihvati.

Ne znam zašto se njeno ponašanje promenilo. Uvek me je dočekivala sa osmehom na licu, a i ja sam se trudila da joj udovoljim. Kupovala sam joj poklone i pomagala oko kuće. Nisam želela da joj budemo na teretu, ali izgleda da to nije bilo dovoljno.

Nekoliko puta sam se i posvađala sa bivšim jer sam bila na njenoj strani.

Možda me nikad nije ni volela, pa je sada samo skinula masku nakon toliko vremena. Svaka njena reč me je povredila, jer smatram da nisam to zaslužila. Zaista mi je bila draga, nisam je smatrala “zlom svekrvom”.

Moj bivši je našao novu devojku nekoliko dana nakon što sam ga ostavila. Ja im želim svu sreću ovog sveta, ali bilo bi lepo kada bi me pustili da nastavim svoj život bez njih.

(Telegraf.rs)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …