Home / ZANIMLJIVOSTI / ISPOVEST NEZADOVOLJENE ŽENE: Svakodnevno varam svog supruga i osećam se užasno

ISPOVEST NEZADOVOLJENE ŽENE: Svakodnevno varam svog supruga i osećam se užasno

dvoje- preljuba- prevaraJedna udata žena odlučila je da otvori svoju dušu i progovori o životu sa svojim suprugom, ali i ljubavnikom.

Evo zašto neće da ostavi supruga, niti da prekine vezu s ljubavnikom:

„On je predivna osoba, ali među nama uopšte nema hemije. U toku seksa razmišljam o tome šta treba da kupim ili koja bi pesma dobro pristajala na mojoj sahrani. Kad završimo, on ispušta najgore zvukove i svaki put me pita – “Kako je tebi bilo?” Naravno da lažem – “Ma predivno dragi, kao i svaki put.

Ali mislim da i on, kao i ja, zna da neću doživeti orgazam sve da vodimo ljubav do Božića. Kao posledica lošeg seksa nastao je moj vanbračni život. Varam supruga svakodnevno, jer je naš brak užasno dosadan.

Želim strast, treba mi pravi muškarac. Maštam o onima koji su potpuna suprotnost mom suprugu, muškarcima koji su opasni i koje je teško kontrolisati.

Moj ljubavnik je bivši pljačkaš banaka, dok su drugi bili lopovi ili trgovci automobilima. Sa njim uživam u divljem seksu posle kog sam potpuno iscrpljena za bilo šta sa svojim mužem.

Moj suprug ima naviku da kasno legne, pa sam ja u krevetu pre njega, a kad stigne u sobu, pretvaram se da spavam. Moj problem je to što se u jednom trenutku osećam punom života, a u drugom se gadim sama sebe i gušim se osećajem krivice.

Nedavno sam na jednoj zabavi čula kako moj suprug govori svom prijatelju da me voli svim srcem i da ne bi mogao da živi bez mene. Dodao je da bi umro kad bi se sa nama nešto dogodilo. Sada se osećam grozno jer mu radim iza leđa i ne znam šta da radim, završava ona svoju ispovest.

(DailyStar)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …