Home / ZANIMLJIVOSTI / ISTERIVANJE ĐAVOLA UŽIVO: Studenti uče o demonima, a moraće da se DETALJNO pozabave ovom temom! (VIDEO)

ISTERIVANJE ĐAVOLA UŽIVO: Studenti uče o demonima, a moraće da se DETALJNO pozabave ovom temom! (VIDEO)

isterivanje-djavola

Predavanja oca Hose Antonija Fortea Kukurula, pohađa 196 studenata, svi iz vojnih porodica, a navodno su morali da pohađaju ovu nastavu

Da li ste ikada želeli da dijagnostikujete i isterujete demone? Studenti jednog koledža u Španiji će morati da uče upravo to, u obaveznom predavanju sveštenika – lovca na demone.

Prvi čas “anti-đavolskog” kursa održao se na koledžu u Madridu u četvrtak uveče, preneli su lokalni mediji. Predavanja su počela pod pokroviteljstvom španskog Ministarstva odbrane.

Predavanja pohađa 196 studenata, svi iz vojnih porodica, a navodno su morali da pohađaju ovu nastavu.

Teološka nastava se fokusira na “polja koja se odnose na đavola, egzorcizam, posednutost i pakao”, izvestio je El Diario.

Predavanje ima naslov “Zlo” i predvodi ga otac Hose Antonio Fortea Kukurul, španski pisac i katolički sveštenik, koji je takođe i egzorcista.

Cilj kursa je da “promoviše intelektualni, fizički i moralni razvoj” studenata.

Ipak, “anti-đavolski” kurs je navodno izazvao bes među nekim studentima, izvestio je El Diario, iako niko zvanično nije podneo žalbu nadležnima na koledžu.

Predavač je svoje znanje prenosio u nekoliko zemalja, a pojavljivao se i u TV programima u Španiji. Prošle godine, otac Fortea Kukurul je rekao za TV Antena 3 da “đavo ima rogove i boju, da nema telo niti oblik… kojim luta po svetu.”

Pogledajte video:


(Telegraf.rs /rt.com)

Check Also

NAROD PO SRBIJI- OVO ČEKA SVE NAS! VODA U JEZERU CRVENA, ČUJU SE IZ NjE ZVUCI, BUNARI PRESUŠUJU! (VIDEO)

Meštani Gornjih Nedeljica, nedeleko od području na kom australijski Rio Tinto planira izgradnju rudnika litijuma …