Home / ZANIMLJIVOSTI / Izvlačili su teško povređenu devojku iz totalno smrskanog auta, a onda se pojavio čovek u crnom odelu… (VIDEO)

Izvlačili su teško povređenu devojku iz totalno smrskanog auta, a onda se pojavio čovek u crnom odelu… (VIDEO)

5004Godine 2013. na Katie Lenc (19) automobilom je u Misuriju naleteo pijani vozač. Gotovo sat vremena, bila je zaglavljena u svom autu.

Vatrogasci koji su stigli na mesto nesreće, već su počeli da gube nadu da će je uspeti spasiti, piše Little Things. Misleći kako su joj to posljedni trenuci života, Kejti je počela moliti naglas, a pridružili su joj se u znak podrške i svedoci sa mesta nesreće.

Upravo tada, odjednom se pojavio tajanstveni muškarac i počeo predvoditi molitvu. Na sebi je imao crnu svešteničku košulju s belim okovratnikom.

„Amin“, rekao je, pre nego što je nestao.

Katie je preživela. Želela je zahvaliti nepoznatom svešteniku na molitvi koja joj je u tom trenutku puno značila, ali da nije mogla pronaći. Iako je imala brojne fotografije nesreće i olupine, njega nije bilo niti na jendoj fotografiji.

Kada je njena priča došla u medije, napokon se otkdilo da je reč o velečasnom Patricku Dovling. Iako je želeo da ostane anoniman, ipak je popustio i zjavio kako su ‘čudu molitve’ doprineli svi koji su se tamo zatekli i priključili zajedničkoj molitvi.

Pogledajte video:


(Net.hr)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …