Home / ZANIMLJIVOSTI / JESTE LI PRIMETILI: EVO ZAŠTO SVEMIR ŠALJE DOBRE STVARI KADA IH NAJMANJE OČEKUJETE!

JESTE LI PRIMETILI: EVO ZAŠTO SVEMIR ŠALJE DOBRE STVARI KADA IH NAJMANJE OČEKUJETE!

Jeste li primetili da se dobre stvari događaju u našem životu neočekivano?

covek- svetlost

Veliku prednost ste stekli kada ste prestali težiti prema cilju i razmišljati o nečemu u što ste uložili veliki trud. Dobre stvari često dolaze kada ljudi zaborave na potrebu sticanja onoga što žele. Takvo iskustvo doživljavate kada ste okupirani s delatnostima koje nisu povezane sa vašim ciljem.

Možda spremate krevet ili šetate svog psa kad odjednom shvatite kako rešiti problem. U tom trenutku može vam se činiti čudno što odjednom znate rešenje problema budući da ste zadubljeni u sasvim drugi zadatak, ali na sličan način pisci i umetnici često dođu do svojih najboljih ideja.

Kada radite sa Zakonom privlačnosti, formulisati ćete svoj cilj ili nameru i zamisliti kako ostatak prepuštate svemiru. Međutim, ako nastavite grčevito misliti na svoj cilj i mučiti se kako bi došlo do njegovog ostvarenja, svemir će vam poslati više mogućnosti za nastavak mučenja.

Fokusirajte se na svoju nameru, predajte je večnoj energiji svemira. Nećete biti vezani za želju; dakle, automatski ćete biti u boljem položaju za primanje. Ponekad ćete se fokusirati na privlačenje prekrasnog odnosa, posla, novca ili dobrog zdravlja, ali nešto će vas omesti.

Baš poput onih trenutaka kada se ideje i rešenja neočekivano pojavljuju, iznenada će vam se ostvariti željeno. Možda ćete opisati situaciju svojim prijateljima kao ironičnu, budući da ste prestali biti vezani za postizanje cilja.

Situacije u kojima izgleda kao da svemir ne reaguje na tuđe želje, uprkos tome što pokušavaju da privuku rezultate, javljaju se zbog njihovih misli i stvorene energije. Ako očajavate u želji da imate nešto, vi ste u stanju potrebe. Dakle, umesto da postanete uspešni vi ostajete potrebiti.

Svemir prima vašu potrebitu energiju i pristojno vam šalje još više potrebne energije, jer je programiran da dostavi vaš primarni fokus. Dobre se stvari događaju kada ne doživljavate energiju potrebe.

Ukoliko želite da Zakon privlačnosti funkcioniše, usredsredite se na svoje namere, ali zapamtite da energiju oskudice koju ste stvorili treba otpustiti. Kada to uradite, dobre stvari će se pojaviti u vašem životu.

Check Also

SNIMAK KOJI SE PO ARAPSKIM ZEMLJAMA ŠIRI BRZINOM SVETLOSTI: PUTIN IH „KUPIO“ SAMO JEDNIM POTEZOM (VIDEO)

Kako se na snimku vidi, ruski predsednik je prolazeći kraj palestinske počasne garde primetio kapu …