Home / ZANIMLJIVOSTI / JEZIVA ISPOVEST LJUDOŽDERA: Ubio sam devojku i od njenog mesa napravio pitu koju je pojela njena ćerka! (VIDEO)

JEZIVA ISPOVEST LJUDOŽDERA: Ubio sam devojku i od njenog mesa napravio pitu koju je pojela njena ćerka! (VIDEO)

– Ljudsko meso za mene nije drugačije od govedine. Ima isti ukus i istu sočnost – izjavio je kanibal iz Brazila koji je zajedno za ženom i ljubavnicom ubijao devojke i od njihovog mesa pravio pite

kanibal-brazilFoto: Olinda/Police

Žorže Beltrao Negromonte (54), kanibal iz Brazila, je u novembru 2013. osuđen na 23 godine zatvora zbog ubistva tri mlade žene od 17, 20 i 21 godine. Zajedno sa suprugom Isabel (54) i ljubavnicom Brunom (27) osnovao je satanističku sektu koja je zagovarala kontrolu ljudske populacije i “pročišćenje sveta”, u sklopu koje su ubili i pojeli te devojke.

Bivši univerzitetski profesor koji poseduje crni pojas u karateu susreo se sada u zatvoru sa novinarom britanskog tabloida “Dejli mejl” kojem je tokom četvoročasovnog razgovora oči u oči ispričao jezive detalje zločina, prenosi Blic.

Žena i ljubavnica su spremale pite sa mesom ubijenih devojaka, koje je Negromonteova žena prodavala na ulicama Gvaranhunsa, grada na severoistoku Brazila. Lokalni šef policije, koji je voleo ove pite, plaši se da je i on konzumirao neku od pita napravljenih od ljudskog mesa.

Najgori deo zastrašujućeg svedočenja bila je priča o mesu Džesike Pereire, 17-godišnje devojke koju je ubio pred njenom 18-mesečnom ćerkicom, kojoj je sledećeg dana dao to meso za ručak. Nesrećnu Džesiku i njenu bebu je tri meseca pre toga, u maju 2008, doveo iz udžerica u kojima su stanovale kako bi nastavile da žive sa zlim ljubavnim triom.

– Ljudsko meso za mene nije drugačije od govedine. Ima isti ukus i istu sočnost – rekao je kanibal koji se oblizivao tokom priče.

Pre nego što je ubio Džesiku, Negromonte se registrovao kao otac njenog deteta. Devojčica je imala pet godina kada su kanibali konačno uhvaćeni u martu 2012, a pored majčinog verovatno je jela i meso ostalih žrtava.

Druga devojka koja je stradala bila je 21-godišnja Žiseli Silva, koju je trojka ubila u feruaru 2012.

– Hodao sam iza Brune i Žiseli dok su išle ka kući… Sećam se da sam ušao u kuhinju noseći čekić i video Brununo lice, ona mi je rekla “to može da se uradi sada” – kazao je Negromonte, koji je i u ovom slučaju krivicu svalio na Brunu, za koju tvrdi da je veštica koja je koristila njegove psihotične napade.

Nakon ubistva treće žrtve koja se zvala Alešandra da Silva Falkao, policija je otkrila zločine i uhapsila kanibale nakon što je Bruna koristila kreditnu karticu ibijene devojke.

Pored toga što je novinaru otkrio da su motivi ubistvava bili satanistički rituali pročišćenja, Negromonte je pokazao ogromnu mržnju prema “neobrazovanim” ženama koje ostaju u drugom stanju, nastalu zbog njegovog ličnog razočarenja time što nije mogao sam da postane otac.

– Iazbel je izgubilo jedno, potom i drugo dete. Onda smo otišli kod lekara i počeli lečenje, ali ne znam šta su to oni uradili kada ona posle toga više nije ni zatrudnela. A onda pogledaš okolo i vidiš svuda oko neobrazovane ljude koji dobijaju jedno dete za drugim – rekao je kanibal.

Negromonteu je još kao detetu dijagnostifikovana šizofrenija nakon što je ocu ispričao o dva izmišljena dečaka koji su mu naređivali šta da radi. Ubica tvrdi da je “veštica” Bruna iskoristila njegovu bolest i naređivala mu da ne uzima lekove pre ubistava kojih se on navodno seća samo u sekvencama.

Pogledajte video:(Telegraf.rs /Blic)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …