Home / ZANIMLJIVOSTI / KAD SE TOGA SETIM, PROĐE ME JEZA! Fudbaler Dinama je 1991. sreo Arkana u tunelu, a ono što mu je ovaj pokazao, proganja ga decenijama! (VIDEO)

KAD SE TOGA SETIM, PROĐE ME JEZA! Fudbaler Dinama je 1991. sreo Arkana u tunelu, a ono što mu je ovaj pokazao, proganja ga decenijama! (VIDEO)

500

Željko Ražnatović Arkan je, između ostalog, bio i vođa navijača Crvene zvezde, a detalji vezani za njegovo prisustvo na utakmicama i danas se prepričavaju.

Kada se spomene ‘Maksimir’ i gostovanje Crvene zvezde Dinamu na onoj ‘čuvenoj’ utakmici koja je ostala upamćena po žestokim neredima, ‘uspomene’ aktera ovog nemilog događaja nikako ne blede.

Nekadašnji fudbaler Dinama Kujtim Šalja pre nekoliko godina je za hrvatske medije otkrio detalje vezane za ovaj duel koji nemaju veze sa fudbalom.

– U civilu sam izašao na teren za vreme zagrevanja i ‘Bed Blu Bojsi’ su mi skandirali ime. To nikada neću zaboraviti.

Trebalo je da budem gost pokojnom radijskom voditelju Tomiću i sećam se da sam u tunelu susreo Zvezdinu delegaciju u kojoj je bio i Željko Ražnatović Arkan – počeo je svoju ispovest tadašnji igrač Dinama.

– Verujte, nije mi bilo prijatno kada nam je Arkan pokazao kako ispod sakoa za opasačem drži dva pištolja.

Tu scenu nikada neću zaboraviti – rekao je Šalja koji zbog suspenzije koju je ‘zaradio’ na prethodnom duelu nije mogao da pomogne saigračima na ‘Maksimiru’ i veruje da mu je upravo to spaslo život.

– Kaznili su me posle utakmice u Sarajevu i, kad razmislim, hvala Bogu što tada nisam bio na terenu.

Ponekad se upitam kako bih ja reagovao da me je policajac udario pendrekom kao što se iživljavao na Zvonimiru Bobanu!

Video sam kako je Boban, dok je spašavao rođaka od brutalne policije, dobio pendrekom po glavi i leđima, a naravno video sam i njegov istorijski nasrtaj na tog policajca.

Kasnije sam čuo kako je policajac zamalo pucao u Bobana zbog toga i kad se toga setim, prođe me jeza – rekao je Šalja dve i po decenije kasnije.


(Mediji)

Check Also

POLICAJCI UPALI U KUĆU NA PROSLAVU SRPSKE NOVE GODINE PA DOBILI BATINE: Prisutni ih udarali po glavi i telu (VIDEO)

Dvojica muškaraca R. N. i R. D. iz mesta Novo selo kod Kruševca, privedeni su …