Home / ZANIMLJIVOSTI / Kada ga niko nije hteo, njegova baka ga je prihvatila: Način na koji joj je dečak zahvalio je prekrasan!

Kada ga niko nije hteo, njegova baka ga je prihvatila: Način na koji joj je dečak zahvalio je prekrasan!

Sledeća priča je neverovatna. Čovek je prijavio na Facebooku da je imao dirljivo iskustvo sa dečakom:

baka-decak

„Već neko vreme postoji osoba koja mi svake nedelje stavlja ružu na odelo. Nisam puno razmišljao o tome jer sam svake nedelje dobio cvet. Bila je to lep gest, ali je postala rutina. No, 01:00 sasvim normalne nedelje se dogodilo nešto posebno.

Upravo sam napustio crkvu, kada mi je mali dečak prišao. Pitao je: „Gospodine, šta ćete uraditi sa tim cvetom“? Pokazao sam na ružu i pitao: „Misliš ovu ružu“? On je rekao:

„Da, gospodine, ja bih je rado uzeo, pošto ćete je svakako baciti“. U tom trenutku sam se nasmejao i rekao sam mu da uzme cvet i pitao šta želi da uradi sa njim.
Dečak, koji je verovatno bio mlađi od 10 godina me pogledao i rekao: „Gospodine, daću je mojoj baki.

Moj otac i majka su se razveli prošle godine. Živeo sam sa majkom, ali kada se ponovo udala je želela da živim kod oca. Živeo sam neko vreme kod njega, ali je i on rekao da ne mogu ostati. Dakle, poslao me kod bake. Ona kuva i brine se za mene. Želim joj pokloniti taj lepi cvet kao znak zahvalnosti „.

Kada je dečak završio, jedva sam mogao govoriti. Oči su mi bile pune suza. Uzeo sam cvet, dao ga dečaku i rekao mu: „Sine, to je nešto najlepše što sam ikada čuo, ali ovaj cvet nije dovoljan.

Pogledaj tamo kod propovedaonice, onaj veliki buket. Različite porodice ga kupuju svake sedmice za crkvu. Ponesi ga baki, jer ona zaslužuje najbolje „.
Dečak je onda rekao: „Kakav divan dan! Samo sam tražio cvet, a dobio sam buket „.

Ovaj mali dečak je zahvalan za nešto što je normalno za većinu ljudi: ljubav i sigurnost koju dobijaju od roditelja. Iako su ga ostavili, nije izgubio veru u dobrotu drugih.

Podelite ovu prekrasnu priču sa prijateljima …

Check Also

POLICIJA UPALA U CRKVU NA USKRS DA ISTERA VERNIKE, A ONDA JE DOŠAO PASTOR (VIDEO)

Ovaj video je nastao u Kanadi u gradu Kaljari. Poljski pastor je jedino na ovaj …