Home / ZANIMLJIVOSTI / KAKO HOROSKOPSKI ZNACI PREŽIVLJAVAJU LJUBAVNE RASTANKE: Ponosni Lav pati dramatično, a Ovan…

KAKO HOROSKOPSKI ZNACI PREŽIVLJAVAJU LJUBAVNE RASTANKE: Ponosni Lav pati dramatično, a Ovan…

dvoje- preljuba- prevara

Svaki od znakova Zodijaka na različite načine doživljava emotivne krahove , nekima je potrebno vreme da prebole i zaborave onog koji ih je povredio i otvoreno će pokazivati svoju patnju , dok će neki na sve načine pokušavati da ponovo pridobiju osobu koja ih je ostavila .

Ovan

Bolno preživljava rastanke , mada se trudi da ostavi utisak neodoljivog srcolomca , ali kad Ovna spopadnu ljubavne muke , nije mu lako u sopstvenoj koži . Iako je vatreni znak , oseća se kao poliven hladnom vodom , ako dođe do rastanka sa partnerom . Pošto veruje da je “ u ljubavi i ratu – sve dozvoljeno “ , pokušava da pridobije osobu do koje mu je stalo na sve načine i svim sredstvima . Ako mu ne pođe za rukom , okreće se čašici ili prijateljima , rođacima , kolegama .

Bik

Kada deluje opušteno , kao da nema nikakvih problema , pa ni ljubavnih , teško podnosi rastanak sa voljenom osobom , makar i kada neko od njih dvoje mora da otputuje . Ukoliko je rastanak zauvek , emotivni Bik će se zavući u kuću i patiti u tišini , eventualno razgovarati sa najboljim prijateljem koji će ga teško pokrenuti da izađe negde sa društvom . Ako izađe , ostaje do “ fajronta “ , pokušavajući da utehu nađe u stihovima pesama koje ga podsećaju na partnera .

Blizanci

Iako deluju da sve , pa i ljubavne rastanke , preživljavaju sportski , po principu “ nije on / ona jedini na svetu “ , Blizancima uopšte nije lako . Navikli su da ih svi vole , zovu , vuku za rukav i mole da ostanu još malo , pa im zaista nije jasno ko bi i zašto mogao da ih ostavi . A kad se to desi , voljenoj osobi će slati SMS – poruke , zvaće je telefonom i spuštati slušalicu , pisati mejlove , sacekivati je ispred kuće ili posla i razgovarati sa svima koji su u kontaktu sa njom .

Rak

On jako teško preživljava rastanke , čak i privremena razdvajanja od voljene osobe , pa u očaju , lako skreće sa pravog puta . Odaje se piću i hrani , luta od kafane do kafane , i često se bez ikakve mere i ukusa predaje zagrljajima osoba koje su ispod njegovog nivoa . Ne mari Rak ni šta , ni ko o njemu priča ; samo mašta o danu kada će ponovo ugledati ljubav svog života Sve ostalo mu je totalno nevažno , pa čak i saveti porodice .

Lav

Ponosni Lav pati dramatično , otvoreno i svi oko njega moraju da znaju da je Lav emotivno ranjen . I svi pate zajedno sa njim . Kako njemu teško padaju rastanci , da ponekad ne može da shvati da li je to , zbog njegove povređene sujete ili slomljenog srca . A možda je i jedno i drugo , razmišlja Lav , pokušavajući da shvati partnera kojeg je do juče “ kovao u zvezde “ , a danas mu zadaje takav bol da počinje da razume riku lavova u džungli .

Devica

Izbirljiva , ali trpeljiva Devica teško biva ostavljena , ali ako ipak dođe do toga , učiniće sve da sazna razlog . Grickaće svoju omiljenu crnu čokoladu , uzdisati i smišljati poruke koje će slati voljenoj osobi . Kad poželi da ostavi partnera , udesiće tako da ispadne kao da je ona ( Devica ) , ostavljena , jer čemu komplikovati život , kad je ionako dovoljno zakomplikovan i bez ljubavnih patnji .

Vaga

Suzdržana i sujetna Vaga , kao rođena glumica , neće nikome , pa ni voljenoj osobi , pružiti to zadovoljstvo da gleda njenu patnju i njen “ srušen svet “ , ako je ostavljena i mora nekako da preživi ljubavni rastanak . Smeškaće se pred drugima i praviti se kao da je ona ostavila partnera , a ne on nju , dok će kod kuće “ satirati “ slatkiše , plakati i buditi se na jastuku koji još miriše na parfem osobe koju Vaga voli do bola .

Škorpija

Ona pati kao nijedan drugi znak , kad je zaljubljena i kad je ostavljena , pogotovo od osobe koju iskreno voli , da oseća gotovo fizički bol , ako dođe do rastanka . Ne zna koga bi pre zvala , ne zna sa kim bi pre pričala tako tužna , jer su za Škorpiju najteže muke ljubavne . A tek rastanci , ima li nečeg goreg i nepodnošljivijeg od njih ? Nijedan prijatelj , nijedna kafana , kao ni jedno ili bezbroj pića ne može tu da joj pomogne , jer Škorpija najteže podnosi rastanke .

Strelac

Kako bi hedonista Strelac preboleo ljubavni rastanak , ako ne bi negde pobegao od surove stvarnosti , zbog koje pati ? Na put , svakako , ali ako nije u mogućnosti , uputiće se u omiljeni restoran ili provozati po gradu , a usput će svratiti u videoteku po film koji je želeo da gleda sa voljenom osobom , ali sve se tako iskomplikovalo . I on je sada sam , ali zar onda ne bi bilo pametnije da razmišlja o nekom novom sastanku , a ne o tom groznom rastanku ?

Jarac

Praktičnom , ali osetljivom Jarcu nije jasno ko bi bio toliko lud da njega ostavi , kad nema toga što on ne bi uradio za osobu koju voli . Ako ga partner ostavi , Jarac misli da sa njim nešto nije u redu i odmotava film unazad , ne bi li pronašao nešto što njegovom emotivnom partneru nije odgovaralo . U mislima se vraća starim ljubavima i pothranjuje sećanja i čežnju za njima . Sve je nekad bilo bolje , romantičnije , iskrenije i uzvišenije , naročito u ljubavi , teši se Jarac , sam u svom bolu .

Vodolija

Kako živi , tako i pati – zbrda zdola , iz krajnosti u krajnost , ostavljena posle ljubavnog rastanka , Vodolija trči od kafića do kafića , od prijatelja do prijatelja ne shvatajući da ju je partner i ostavio zato što nikad nije bio načisto sa njenim namerama , planovima , obećanjima i – osećanjima . Sve ono što bi trebalo da objasni voljenoj osobi , “ sluđena “ Vodolija pokušava da objasni poznaniku , prijatelju ili kolegi kojeg je odvukao u prvi kafić da mu se izjada . Irak, “ prevrnuće nebo i zemlju “ da osobu koju voli ubedi da joj se vrati , makar čučala na njenom pragu .

Ribe

Ribe su rođene za patnju , saosećanje i bol koje podnose tako filmski kao da su se rodile sa njim , A možda i jesu , jer tuga u njihovom pogledu veća je od svih reči , jadanja i suza koje ostaju neizlivene , jer Ribe sve umeju da odbolujemo u samoći . I tako , u sopstvenom samosažaljenju , neshvaćene i odbačene od partnera , Ribe se u svojoj emotivnoj konfuziji prisećaju nekih drugih ljubavnih rastanaka , zbog kojih su mislile da će svet stati . A , eto , ipak nije i još se sve okreće oko ljubavi .

Check Also

TRZATE SE DOK TONETE U SAN? TELO POKUŠAVA NEŠTO DA VAM KAŽE

Iako nema razloga za brigu, hipnotičko trzanje javlja se kod savršeno zdravih ljudi, a postoji …