Home / ZANIMLJIVOSTI / KAKO OSVOJITI I ZADRŽATI MUŠKARCA: Ovna izazovima i stalnim aktivnostima, Lava pažnjom i iskrenom podrškom..

KAKO OSVOJITI I ZADRŽATI MUŠKARCA: Ovna izazovima i stalnim aktivnostima, Lava pažnjom i iskrenom podrškom..

To što mi se sviđa uglavnom je skupo ili goji , ili se ne javlja .

zavodnica-zena-dvoje-par

Da bi saznali kako osvojiti i zadržati izabranika vašeg srca dovoljno je znati njegov horoskopski znak , a nakon toga sledi ova uputstva …

Ovan

Kako ga osvojiti

Ovnovi vole uzbuđenja, odvažni su i romantični. Zbog toga, svi izazovi i prepreke će samo pomoći i učiniće da se zaljubi mnogo brže. Zainteresujte ga i nateraj ga da se on udvara tebi. Neka pomisli kako je on tebe smuvao, a ne ti njega. Igraj čvrsto i pusti njega malo da te juri. I nemoj da mu olakšavaš posao. Šta je izazov veći, to će mu uspeh će biti draži. Ovnovi uz flert, vole i malo da zadirkuju, pa nemoj da se ljutiš zbog malih provokacija i upadica.

Najviše ih privlače devojke koje su samouverene i koje su avanturističkog duha. Ukoliko ste kolege i zajedno radite na nekom projektu, to će ti olakšati da ostvariš vezu sa njim. Jednom kad se zaljube, teško se odljubljuju.

Kako ga zadržati

Kada si sa Ovnom u vezi , moraš uvek uvoditi neke novine i vezu uvek držati aktivnom jer Ovnovima mnoge stvari brzo postanu dosadne . Oni neće da slušaju priče koje su već čuli , tako da ćeš uvek morati imati na rezervi neke sveže teme za razgovor . Dobro bi bilo da imate dosta različitih prijatelja i dosta različitih interesovanja .

Bik

Kako ga osvojiti

Bikovima su naročito privlačne devojke sa izraženom , klasičnom elegancijom . Posebno su im privlačne slatke , a uz to ozbiljne i odgovorne devojke . Ono što je kod Bikova zadivljujuće je njihov osećaj za dramu i romantiku . Napravićete pravu stvar ako ih dovedete u neko takvo okruženje gde to mogu pokazati ( na primer , glumite zajedno u nekoj školskoj predstavi ) .

Bikovi takođe vole da se ponašaju zaštitnički i izigravaju viteza u sjajnom oklopu , tako da od njega uvek traži pomoć , bilo kakvu , i vrata uspeha su ti širom otvorena . Upamti , Bikovi padaju na osećajne , prefinjene devojke . Zbog toga popravi svoje manire i nipošto nemojte da tračariš u njegovom prisustvu .

Strategija zadrži ga

Bikovi su strastveni . Lojalni su i zauzvrat očekuju isto . Podržavaj njegove snove i planove i pokaži mu da si uvek na njegovoj strani . Stalno ga obasipaj gomilom poljubaca i zagrljaja . I budi dobar slušalac .

Blizanci

Kako ga osvojiti

Blizanci vole da razotkrivaju tajne i zanose se intelektualnom radoznalošću . Zadivi ga sa svojim ludim idejama , fantazijama o vašoj budućnosti i pričaj mu priče o nekim interesantnim ljudima ili čak tračeve iz žute štampe . Oni vole devojke koje mogu stalno da prate nove trendove i da budu izuzetno spontane i zbog toga nemoj da budeš previše sladunjava i predvidljiva .

Vole da isprobavaju nove stvari , tako da će neki neobični izlasci da probude veliko interesovanje u njihovim očima . Padaju na pametne devojke koje mogu da razgovaraju o dešavanjima u svetu i literaturi .

Kako ga zadržati

Oni vide sebe kao izuzetne heroje , tako da mu uvek govori kako je hrabar , i brzo će pomisliti kako si njegova srodna duša . Oni imaju ozbiljnu potrebu za nezavisnošću u vezi , tako da mu uvek daj slobodu i budi mu uvek dobar prijatelj .

Rak

Strategija osvoji ga

Rakovi su slatki , dušebrižni i znaju da budu jako otvoreni u ljubavnoj vezi . Od devojaka očekuju da mu stalno budu zahvalni na njeovoj nežnosti i da razumeju njegove duboke potrebe . Atraktivne su mu devojke u koje će imati neograničeno poverenje , i koje će mu dopustiti da se oseća velikim zaštitnikom .

Da bi mu osvojila srce , budi ultratomatična . Svaki izlazak ili razgovor sa njim učini specijalnim . Razgovaraj sa njim o stvarima kao što su osećanja , i šta je to važno u životu . Ponekad mu napiši neku ljubavnu posvetu i zadubi se u dubinu njegovih očiju kada ti bude pričao o njegovoj filozofiji života .

Strategija zadrži ga

Rakovi ne vole napadne i agresivne devojke , pa ako u vezi budeš 1 nežan slatkiš biće dobitna kombinacija . Rakovi takođe vole i one male kućne poslove tako da napravljeni kolači ili komplet kuhinjskih noževa za njega mogu da budu izuzetan poklon naročito ako je poklon bez nekog naročitog povoda .

Lav

Strategija osvoji ga

Lavovi su dinamični muškarci . Oni padaju na nasmejane , srećne devojke koje vole nova iskustva . Teško će ti se odupreti ako budeš darežljiva sa svojim vremenom , daješ mu male poklončiće , i naročito od svega prija mu preterano laskanje . Reci tvom laviću kako ima najlepše oči na svetu i ugledaćeš kako mu lice sija od zadovoljstva . Misliće da ga jedino ti razumeš , kao niko nikada pre .

Strategija zadrži ga

Lavovi ostaju zaljubljeni u devojku koja iskreno podržava osobu koja se nalazi u njemu ( koja ga nesebično prihvata onakvog kakav je ) . Moraš uvek da znaš , šta je to njemu važno ( sviranje gitare , automobili itd … ) i pokaži mu kako se diviš tim stvarima . Lavovi su darežljivi , pa ako mu dopustiš da se stalno brine o tebi , i ako ga hvališ zbog toga , on će biti jako srećan , a sa tim i ti ćeš biti zadovoljna vezom .

Devica

Strategija osvoji ga

Muškarci device uvek se trude da razumeju i da budu elegantni . Devojke koje imaju dobar ukus što se tiče odeće i potreban osećaj za modu i modne detalje lako će osvojiti njegovo srce . Oni stalno pokušavaju da dostignu mentalnu i fizičku stabilnost i čvrstinu , zato , pokaži mu da si puna samopouzdanja , i psihički izuzetno stabilna i zrela , i počeće da sanjari o tebi . Da bi te devica dečko poštovao kao ženu moraš mu demonstrirati svoj integritet i nezavisnost . Najbrže ćeš mu osvojiti srce ako postaneš “ prava dama “ .

Strategija zadrži ga

On će ostati sa tobom ako mu daš do znanja kako ti njemu u stvari trebaš . Pitaj ga za savete , i uvek ga obavesti kako ti njegovi saveti pomažu da rešiš razne probleme . To će ga učiniti da se oseća sigurno pored tebe i pravim muškarcem , tako da ćeš u stvari ti trebati njemu .

Vaga

Strategija osvoji ga

Vage vole devojke koje u svakom trenutku znaju da se na pravi način postave u njihovoj vezi , koje su inteligentne , šarmantne i koje će znati da mu ugode u osećanjima . Vole jednostavne devojke sa simpatičnim jednostavnim stilom koje će o svemu moći bez ustručavanja da govore . Ako mu laskaš , i ako mu stvarno ugodiš u njegovim potrebama , on neće prestati da misli o tebi . Šta više aktivnosti sa romantičnim predznakom i atmosferom koja sama od sebe popravlja raspoloženje . U stvari vage se lako zaljubljuju … ali je izazov zadržati ih .

Strategija zadrži ga

Moraćeš da mu budeš istinski partner , a ne samo običan privezak . Budi njegov najbolji prijatelj , podržavaj ga u njegovim poduhvatima , i trudi se da uživaš u njegovim pričama . Svoja razmišljanja deli sa njim .

Škorpija

Strategija osvoji ga

Škorpije poput magneta privlače misteriozne devojke . Šta te manje poznaje , on će da bude više fasciniran tvojom pojavom . Oni takođe vole da kontrolišu situaciju . Zato uvek mu dopustite da on planira sastanak . Škorpije su izuzetno sumnjičave na sve što dolazi lako , zato igru osvajanja učini malo težom , da bi ga pre osvojila . Muškarci škorpije su takođe očarani devojkama koje znaju dobro da se ljube !!! .

Strategija zadrži ga

Potrebno im je malo duže , nego drugima da se potpuno otvore prema nekome i da se zaljube , ali kada se otvore oni su u potpunosti odani . Nemoj mu pričati laži i učini da se pored tebeoseća u potpunosti sigurno .

Strelac

Strategija osvoji ga

Strelčevi imaju neverovatnu potrebu za avanturama i uzbuđenjima . Ukoliko osvajanje shvatiš kao zabavnu igru , on će biti očaraniji . A to znači da flertovanje i muvanje bude otkačeno . Od samog početka moraš mu dati do znanja da si spremna sa njim uvek ići u nove avanture . Budi entuzijasta i uvek direktna . Strelčevi vole nasmejane i ambiciozne devojke . U njegovom prisustvu budi uvek brižna i nabijena pozitivnom energijom . I kada ste u diskoteci ili na žurkama , pokaži svoje igračke sposobnosti jer će ti to biti veliki plus kod strelca .

Strategija zadrži ga

Strelčevima treba puno nezavisnosti u ljubavnoj vezi . Ukoliko mu bez ljubomore dozvoliš tu malu slobodu , i uvek budeš spremna kada je on spreman za zabavu i igrice , u njemu ćeš dobiti pravog partnera u uzbuđenjima i ljubavi .

Jarac

Strategija osvoji ga

Jarčevi vole snažne i nezavisne devojke . Ne vole devojke koje uživaju u glamuru i lažnom sjaju . Oni vole devojke sa dobrim ukusom , da su inteligentne i širokog pogleda na svet , i koja zna da ceni istinske vrednosti . Da bi ga osvojila potrebno je da budeš originalna , sa neobičnim putevima .

Strategija zadrži ga

Budi iskrena i od poverenja . Ono što on tebi u poverenju kaže , nemoj da prepričavaš drugima . On takođe od tebe očekuje konstantnu podršku i hrabrenje .

Vodolija

Strategija osvoji ga

Devojke koje znaju da koriste svoj mozak su san svakog muškarca vodolije . Vodoliju ćeš morati stalno da stimulises . Oni su malo pasivni . Dobar početak za građenje romantične veze je osnovno druženje , prijateljstvo . A zatim gradi intenzivnu intelektualnu vezu sa njim . Njegova razmišljanja , neka budu i tvoja razmišljanja .

Strategija zadrži ga

Uvek mu moraš dati malo ličnog prostora . Budi sa njim intimna , ali ga nemoj previše gušiti stvarima kao što su da ti tepa , ili stalno ponavlja koliko te voli . Da bi dobila ljubav , moraćeš i da je daješ .

Ribe

Strategija osvoji ga

Ribe muškarci obožavaju vatrene i simpatične curice . Sa dobrim raspoloženjem i pričljivošću imaš velike šanse da ga šarmiraš . Ribe imaju istančan osećaj za hemijsku vezu . Tako ako između vas proradi hemija , nećeš morati ništa da radiš , on će sam da se potrudi da te osvoji . U stalnoj su potrazi za srodnom dušom , tako budi prema njemu ljubazna i nastupaj sa razumevanjem , i uvek budi dobar slušalac onoga što ti bude pričao .

Strategija zadrži ga

Oni su veoma osetljivi , pa izbegavaj kritikovanje , pa čak i ako imaš sasvim drugačije mišljenje od njega to pokaži na neki nežniji način . Duboko su romantični , pa u vašu vezu uvek utkaju i niti romantike …

 

 

 

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …