Home / ZANIMLJIVOSTI / KAKVE ŽENE VOLE MUŠKARCI: BIKOVI VOLE MAZE, A LAVOVI DOMINANTNE ŽENE..

KAKVE ŽENE VOLE MUŠKARCI: BIKOVI VOLE MAZE, A LAVOVI DOMINANTNE ŽENE..

Ako nekoga voliš zbog lepote , to nije ljubav , to je želja . Ako nekoga voliš zbog inteligencije , to nije ljubav , to je divljenje . Ako voliš nekoga zato što je bogat , to nije ljubav , to je interes . Ali ako voliš nekoga , a ne znaš zašto , e to je ljubav !
dvojeBacili ste oko na nekog frajera ? Ako znate koji je on horoskopski znak , lakše ćete saznati šta ga privlači i koje kvalitete treba da posedujete da biste ga zaveli .
 Izaberite karakter :

Ovan

Najviše ga privlače žene koje su samostalne, znaju šta žele, hrabre i spontane. Oni poštuju slobodu ovakve žene i cene njenu snagu i hrabrost. Muški Ovnovi vole izazove i mogu da uživaju u tome da ih zavodi samopouzdana žena tako što će se opirati taman toliko da sve učine još zanimljivijim.

Bik

Voli žene koje su slatke , mazne , mirne i prijatne , koje pokazuju privrženost milovanjem i poljupcima . Preferiraju žene koje su ležerne i čvrsto stoje na zemlji , ali ne i one koje su previše samostalne ili energične .

Blizanci

Njih privlače žene koje su pametne , a pomalo i misteriozne . Može ih privući i ne toliko privlačna žena koja je duhovita i zanimljiva , jer su to osobine koje Blizanci cene više od lepote .

rak

Žene koje su spremne da budu uz njega kad su mu potrebne i brinu se o njemu , koja pazi i mazi muškarca Raka je savršena za ovaj znak .

Lav

On želi ženu kojom može da se ponosi , onu koja čini da on izgleda dobro u očima drugih samo zato što je takva žena uz njega . Prelepe , dramatične , prefinjene i rezervisane žene su ono što njega privlači .

Devica

On će prvo primetiti da je žena doterana i konzervativno obučena . Oni su veoma izbirljivi i ne žele ništa manje od savršenstva , zbog čega su veoma često sami .

Vaga

Mušku Vagu privlači žena koja ima stila , ali nije previše formalna .

Škorpija

Emotivno nestabilnog muškarca Škorpiona privlače vitalne i strastvene žene . Oni žude za dinamičnim i snažnim ženama koje nisu neodlučne i bezvoljne .

strelac

Voli žene koje su poštene , direktne i pouzdane , koje bi mu istovremeno bile i prijatelji . Oni žele žene koje su u jednom trenutku detinjaste , a u sledećem filozofiraju o ozbiljnim stvarima , ali koje su uvek srećne i zadovoljne .

Jarac

Žene koje su društveno prihvatljive i donekle formalne sa visokim ciljevima u životu i ugledom oboriće muškog Jarca .

Vodolija

Muške Vodolije privlače žene koje su inteligentne , samostalne , slobodnog duha i koje su dobre za razgovor . Misterioznost i nekonvencionalnost će ih fascinirati .

Ribe

Muškarac u znaku Riba voli žene koje su romantične i emotivne, osetljive i pasivne. Ako voli da spletkari, ako je misteriozna ili sposobna da učini da se on oseća sigurnim, može lako postati ona prava za njega.

Check Also

STIŽU SJAJNE VESTI ZA GRAĐANE SRBIJE! DRŽAVA DAJE 5.000 EVRA ZA KUPOVINU NOVOG VOZILA!

Ministarstvo ekologije izdvojilo je ove godine milion evra za subvencije za ekološka vozila, ali je …