Home / ZANIMLJIVOSTI / KAKVI SU KADA JE LJUBAV U PITANJU: Ovan u vlasti svojih nagona, strasti i osećaja, Strelci su bezbrižni, nesputani i nekonvencionalni..

KAKVI SU KADA JE LJUBAV U PITANJU: Ovan u vlasti svojih nagona, strasti i osećaja, Strelci su bezbrižni, nesputani i nekonvencionalni..

Ja zaista nemam puno da ti ponudim … Par toplih zagrljaja , čistu dušu i jedno maleno , ali verno srce … Imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka , pomalo već stara … Ali se još oseća miris mojih snova … Nemam ja puno na dlanu … Par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice … Jedan osmeh i oči pune nade …
ljubavni-par-dvoje
Pročitajte kakav je svaki od horoskopskih znakova kada je ljubav u pitanju

Ovan

Rođeni u znaku Ovna neretko su u vlasti svojih nagona, strasti i osećaja. Kad se zaljube, nemaju mira dok ne ostvare ljubav. Teško skrivaju emocije, odmah žele znati na čemu su, pa spontano prvi prilaze.

U početku ljubav dokazuju u postelji, a kasnije će poraditi i na nekim drugim zajedničkim interesima.
Beskrajno su plahi, ljubomorni i posesivni. Nekad je potrebna i samo jedna reč da posumnjaju u partnera, a posebno su nesigurni kad su tek na početku veze ili u nekom većem društvu.

U seksualnom pogledu dosta obećavaju. Imaju energije i erotskog žara za oboje, no mana im je što redovno više misle na svoj užitak.Nedostaje im nežnosti, poverenja i sposobnosti da se prepuste partneru.
Kad su prevareni ponašaju se poput ranjene zveri. Ne prežu od javnih obračuna, a najčešće im više pati ego nego srce. Dobra je okolnost što se brzo mogu zainteresovati za nekog novog, zbog čega će i odustati od svih silnih zlih namera kojima su osvetoljubivo pretili.

Bik

Simbol je plodnosti , putenosti i svih ovozemaljskih užitaka . Kad bi se njega pitalo , ceo bi dan bio u postelji sa osobom koju voli , hraneći se usput raznim poslasticama i ispijajući najbolje kapljice . No , to je i nadasve racionalan karakter , svestan materijalnih vrednosti i svega onoga što novac znači . Zbog toga će svoju želju za telesnim zadovoljstvima počesto podrediti trci za novcem i poslovnim uspehom , a sve u želji da bude što samostalniji .

Dosta konzervativno shvata porodicu i odnos polova , sa posebnim naglaskom na vernost i obostrano poštovanje . U pravilu dosta burno reaguje na prevaru , no to ne znači da će odmah pribeći razvodu . Dosta mu znači zajednički život , deca i imovina , pa će zbog toga čak i ostati u vezi koja više ne ispunjava njegova očekivanja . U seksualnom pogledu izuzetno je izdržljiv , pohotan i “ tehnički potkovan “ , a vrlina mu je što ne misli samo na svoj užitak , već želi ugoditi i partneru .

Blizanci

Neposredni su u kontaktu, nisu agresivni, ne hvale se nego osvajaju rječitošću, duhovitošću i dečačkim šarmom. Vrlo su šarmantni i zabavni, a zbog osobe koju žele osvojiti, zabavljaće celo njeno društvo. Ne krasi ih osobita strastvenost; brzo se zaljube, ali i odljube. Smetaju im partneri koji traže apsolutnu odanost i vernost, koji ih kontrolišu i neprestano ispituju. Draže su im slobodne veze i tolerantne osobe, a važniji intelektualni nego erotski sklad.

Dobra im je strana što nisu previše zahtevni, posesivni ni ljubomorni, a kad su prevareni, neće nužno tražiti revanš. Analiziraju svaku situaciju i traže razlog kako bi razumeli partnerove postupke, a kad ih sve to počne zamarati, okreću se nekom novom.

U erotskom pogledu vrlo su znatiželjni i maštoviti, no ne i osobito strastveni. U braku bez ustezanja pričaju o svojim bivšim vezama i seksualnim iskustvima. Kad presahne početni zanos, nastojaće s partnerom biti prijatelji. Ako im to ne uspe, dosta će odsustvovati iz kuće, neprestano izmišljajući nove izgovore.

Rak

Za svakog pravog Raka život bez ljubavi, pa čak i ako je neuzvraćena, je vegetiranje. To je vrlo osetljiv karakter, a kad je zaljubljen još i više. Može kontrolisati emocije, no ne dugo. Kad nekog zaista voli, odmah razmišlja o zasnivanju porodice. Kad njega pak neko voli, užasno će se osećati ako ne može uzvratiti ljubav. I kod muških i kod ženskih pripadnika glavni razlog za neveru biće taj što im je bilo teško odbiti nekoga ko ih neprestano saleće ljubavnim ponudama.

To nije znak koji će prvi prići, a ni koji će prvi prekinuti.Muškarac Rak redovno budi majčinski poriv kod žena, a neretko je glavni kamen smutnje u njegovim ljubavnim vezama upravo njegova majka.I kod žena je slično; i one bude zaštitnički instinkt, čak i onda kad uopšte ne izgledaju krhko.

Kao ljubavnici Rakovi mogu mnogo da pruži. Žele znati što više o seksu samo da bi partneru udovoljili, no većina ima i prirodnog talenta za to. Intuitivno osećaju šta partner želi, u stanju su mu se potpuno predati uživajući u svakom trenutku.

Lav

Zavodljiv je i erotičan, a kad mu neko zapadne za oko, neće imati mira dok ga ne osvoji. Ne može biti sa nekim koga ne voli, no onaj koji će mu se svideti mora biti nešto posebno. Kad posmatra svog partnera, zamišlja kako će ga i drugi gledaju – njegovi roditelji, prijatelji, saradnici. Želi nekoga ko će mu povećati ugled i izazvati zavist pa često „pada“ na privlačnu fasadu ispod koje nema ništa ili pak ima nešto loše.

Emotivne veze su mu burne, no draže mu je i to nego da mu je svaki dan isti. Budući da ima jak seksualni nagon, seksualna privlačnost često će biti presudna. Osoba koje će mu pružiti izuzetne erotske doživljaje moći će ga i kontrolisati.

Vrlo je ljubomoran, a na nevjeru prilično dramatično reaguje. Nerado se obračunava u javnosti jer ne želi da drugi budu svedoci njegovog poraza (kako on doživljava prevaru), ai teško se miri s tim da u životu njegovog partnera postoji još neko. Čak i kad je sam neveran, partneru neće tolerisati avanture.

Devica

O ljubavi Device nerado govore. Područje u kojem se odlično snalaze jest intelektualnu, racionalno, a dočim su upleteni osećaji, počinju se gubiti. Burne ih emocije plaše jer ne vole da im nešto ometa um, pa se i pored osobe koja im se jako sviđa ponašaju čudno.Treba im dosta vremena da pokažu osećanja, da se opuste i prepuste partneru. I pitanje nevinosti može biti vrlo kompleksno, a redovno prvi seksualni kontakt menja nekoliko podešavanja u životu pripadnika tog znaka.

Budući da se radi o znaku kojem je intelekt ispred osećaja, za seks im neće biti presudna ljubav. I oni teže savršenom partneru, onome koga će voleti i ko će ih zadovoljavati na više područja i načina.No, kako će ih beskonačne analize i proračuni odvesti daleko od cilja, s vremenom će se promeniti, smanjujući kriterijume i pristajući na neko „srednje rešenje „. Seks im je vrlo bitan, i zbog toga što su čuli da je dobar za zdravlje, pa će se u tom pogledu prilično izvještiti. Manjak strastvenosti i putenosti nadoknadiće dobro naučenom ljubavnom tehnikom.

Vaga

Znak Vage utjelovljuje potrebu za suživotom, partnerstvom i brakom. Neodlučnoj Vagi potreban je neko ko će donositi odluke umjesto nje ili joj barem pomoći da ih sama donese. I sam čin venčanja je pod ingerencijom tog znaka, stoga i nije čudo što većina Vaga dugo mašta o tome.Pripadnici Vage su zavodljivi i prema svima ljubazni pa je teško razaznati ko im se najviše sviđa.

No, ni oni sami često ne znaju koga vole više. Dugo važu i analiziraju osećaje, a dosta se povode za spoljnim izgledom i materijalnom sigurnošću. Kad se zaljube, odmah planiraju i brak. Partneru će nastojati udovoljiti na sve načine da ne bi slučajno poželio nekog drugog. Više su podatni, mazni i nježni nego što strastveni i erotični.

U seksu, kao i svemu drugome, inicijativu radije prepuštaju partneru.Ne spadaju u verne znakove, no zbog očuvanja veze ili braka, preći će i preko partnerove nevjere. Ako su zanemarene ili na bilo koji drugi način nezadovoljne parterom, Vage će lako pasti u naručje nekome ko će im pružiti više ljubavi i pažnje.

Škorpija

Škorpija je strastven i temperamentan , a kad se zaljubi , nema mira dok ne osvoji voljenu osobu . Veruje da je osoba koju voli nešto posebno , te da je takav i njihov odnos . Spada u red tihih zavodnika , no i vrlo efikasnih . Seks mu je vrlo bitan , pa će vezu s partnerom koji ga ne tu ne zadovoljava brzo prekinuti .

Ima mnogo energije , temperamentan je i erotičan , a najčešće intuitivno predosjeća što partner želi . Izrazito je ljubomoran i posesivan , željan dominacije i kontrole svakog segmenta partnerovog života .
Ono što ne podnosi , a od čega strepi od početka veze , je partnerova nevjera . Neki čak i neće pokazati koliko ih je to pogodilo , no takvi znaju biti još opasniji jer sigurno smišljaju najubojitiji način za revanš .

U pravilu je taj karakter veran i odan , no zbog izražene erotičnosti nekad neće moći da odoli prigodi . Premda će to nastojati zaboraviti , govoreći da je to samo telesna prevara , partnerov “ izlet “ neće tolerisati .

Strelac

Strelci su bezbrižni , nesputani i nekonvencionalni , ne prave razliku između muškog i ženskog pristupa , niti smatraju da su njihovi osećaji i seksualna želja nešto što treba skrivati ili potiskivati.Mnogi od njih prema seksu odnose se kao prema sportu , a neretko i prijatelje brkaju s ljubavnicima .

U mladosti su skloni nizanju raznih seksualnih iskustava . Posebno ih privlače stranci i intrigantne i tajanstvene osobe . Ne mogu odoleti zovu nepoznatog , divljeg , pustolovnog … Nipošto se ne žele vezati pa panično bježe od svega što predstavlja konačnost .

Za njih je brak poput zatvora , no ako se kojim slučajem rano nađu u njemu , neće se baš ponašati u skladu s bračnom zakletvom . Šta su stariji , ipak su mirniji , no i tada će im smetati sve što ih sputava . Muškarci su poput Odiseja ; žele lutati okolo i upoznavati svet , dok ih verna žena željno iščekuje ! Ni žene nisu baš vezane uz kuću i teško će odoleti strasnom ljubavnoj izletu .

Jarac

Pripadnici tog znaka deluju hladno i drže se distancirano, nerado pokazuju emocije, a posebno ne vole pričati o svojoj intimi. Njihov hladni šarm mnoge će privući, isto kao i hinjena samouverenost i zagonetno ponašanje. Dugo im treba da se opuste, a posebno da se prepuste partneru. Žele imati sve pod kontrolom, strahuju od toga kakav će utisak ostaviti, hoće li biti voljeni ili pak prevareni.

Pretjeruju u sumnjama, merama opreza i crnim slutnjama, a kad su jako zaljubljeni, vrlo su posesivni i ljubomorni. Velika zaljubljenost predstavlja im kočnicu u poslu i karijeri, premda je malo onih koji će karijeru podrediti ljubavnom životu.

Skloni su dugim vezama, a brak im počiva više na zajedničkim interesima nego na strasti. Zbog toga i nije čudno što mnogi od njih maštaju o nekoj ludoj avanturi, koju će i ostvariti ako im se za to ukaže dobra prilika. Iako cene vernost i poverenje, skloni su dvostrukom životu, najčešće s osobom koja je takođe vezana poput njih, da im ne bi ugrozila brak.

Vodolija

Ni ženski ni muška predstavnici tog znaka nisu skloni kompliciranju kad je u pitanju ljubav. Kad im se neko sviđa, oni će mu to i pokazati. No, kako je to znak koji je i dosta hirovit, veza s njima nipošto nije jednostavna. Vodoliji nije urođeno prilagođavanje, niti veza sa nekim ko je ljubomoran i posesivan. Teži prijateljstvu i poverenju u vezi iu braku, a nipošto takmičenju i prikrivanju emocija.

Nekonvencionalan je i nesputan, spreman na eksperimentisanje kad je seks u pitanju. Nije osobito strastven, ai previše je društven i svojeglav da bi bio „uzoran“ bračni partner. Uglavnom je vedar, duhovit i tolerantan. Spreman je oprostiti partneru nevjeru, ali samo ako je posrijedi nešto prolazno ili „telesno“. Redovno zadnji primeti da je nešto trulo u njegovoj vezi, pa pokušava spasiti odnos onda kad je već kasno.

No, nakon prekida nije osvetoljubiv, štaviše, u stanju je da bude prijatelj i sa svojim bivšima is njihovim novim ljubavima. Vodolije se ne preporučuju temperamentnim ljudima koji zahtevaju potpunu odanost već ponajprije onima koji teže ravnopravnim odnosima u kojima će prijateljski razgovor nadvladati bijesne postupke.

Ribe

Pripadnici Riba vole nesebično , a mnogi se i žrtvuju zbog ljubavi.I stanju su voljeti i onoga ko ih uopšte ne primećuje , ponekad i platonski , želeći mu sve najbolje iu vezi sa nekim drugim . Za njih je ljubav više davanje nego primanje , no u životu često nailaze na one kod kojih je to obratno . Zaljubljuju se brzo i lako , a većinom intuitivno.

Nije im toliko bitan spoljni izgled ni društveni značaj te osobe ; oni jednostavno osećaju da je stvorena za njih ! Kad se zaljube i ostvare vezu , ne izlaze iz kreveta . Blizina voljene osobe , njeni zagrljaji , milovanja i strast , ono je što im treba više od jela i pića , premda će i koja kap vina dobro doći.

Osjećaje retko kad kriju , no kad su nevoljeni , venu poput biljke bez vode . Nisu osvetoljubivi prema partneru koji ih je prevario , a nisu ni osobito ljubomorni . Zbog očuvanja braka pristaće na brojne ustupke . Partneru opraštaju u duhu hrišćanskog milosrđa , potajno se nadajući da će ih opet voljeti kao prvog dana .

Check Also

VULIN PRIZNAO: „TREBA ZAPLENITI VIŠE KOKAINA, MALO MI JE“ (VIDEO)

Na društvenoj mreži Tviter osvanuo je video snimak u kome ministar Vulin kaže da mu …