Home / ZANIMLJIVOSTI / KO PREŽIVI ŠUMU PUNU MEDVEDA I VUKOVA, DOBIĆE POLA MILIONA DOLARA: Ovo je najbolesniji i najsuroviji rijaliti! (VIDEO)

KO PREŽIVI ŠUMU PUNU MEDVEDA I VUKOVA, DOBIĆE POLA MILIONA DOLARA: Ovo je najbolesniji i najsuroviji rijaliti! (VIDEO)

najstrasniji-rijalitiSvaki od desetoro učesnika snalazi se sam za sebe, nema timova, udruživanja, pomaganja

Na televizijskom kanalu “History” počeo je novi rijaliti program pod nazivom “Alone” (Sami), koji je ujedno i najsuroviji dosad.

Naime, u njemu će se desetoro ljudi takmičiti u preživljavanju u surovim uslovima, okruženi opasnim divljim životinjama poput vukova, medveda…

Učesnici su u potpunosti odsečeni od sveta i nalaze se na ostrvu Vankuver sa samo jednim ciljem, da prežive. Rijaliti će imati deset epizoda, a “History” je ovu emisiju nazvao “najhrabrijim i najdužim eksperimentom preživljavanja ikada zabeleženim na televiziji”.

Svaki od desetoro učesnika snalazi se sam za sebe, nema timova, udruživanja, pomaganja. Njih razdvajaju vode i planine, pa je gotovo sigurno da nema međusobne pomoći. Takmičari čak nemaju ni kamermana koji će ih pratiti, već sve prizore beleže sami. Ovakav način snimanja pomalo podseća na čuveni film “Veštica iz Blera”.

Učesnici su dobili deset predmeta za preživljavanje, uključujući u taj broj i njihovu odeću, a pobednik je onaj ko izdrži najduže u divljini. Ovakva tortura će se pobedniku na kraju isplatiti, jer će kao nagradu dobiti pola miliona dolara.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs /channelguidemagblog.com)

Check Also

NAROD PO SRBIJI- OVO ČEKA SVE NAS! VODA U JEZERU CRVENA, ČUJU SE IZ NjE ZVUCI, BUNARI PRESUŠUJU! (VIDEO)

Meštani Gornjih Nedeljica, nedeleko od području na kom australijski Rio Tinto planira izgradnju rudnika litijuma …