Home / ZANIMLJIVOSTI / KOLIKO JE KOJA PREDSTAVNICA SVAKO HOROSKOPSKOG ZNAKA SKLONA „IZLETIMA“: VAGE VERNE SAMO SEBI, BLIZANCI SKLONI AVANTURAMA..

KOLIKO JE KOJA PREDSTAVNICA SVAKO HOROSKOPSKOG ZNAKA SKLONA „IZLETIMA“: VAGE VERNE SAMO SEBI, BLIZANCI SKLONI AVANTURAMA..

dvojePrevariti je lako , ali nemoguće je vratiti se nazad .
Žene Blizanci sklone avanturama , Vage verne samo sebi , Škorpije verne dok ne posumnjaju u partnera , Ribe mogu da se zapletu u dve ili tri strastvene ali ništa manje iskrene veze .

Ovan

Vaš partner uspeo je da uhvati “ priključak “ sa vama i počeo je da sledi vaš neizdrživi životni ritam . Strastveno vas ljubi kad god mu se za to ukaže prilika … Ali i vas prilike za avanture vrebaju sa svih strana . To može biti mladi kolega koji svaki put kada prolazite pilji u vas ili onaj zgodni uniformisani komšija … Vaša erotska vatra spontano se pali i naravno , preuzimate inicijativu sve dok se ne dogodi ono što je neminovno , barem u vašem slučaju … A i kada osetite grižu savesti , sve je već prošlo … Ipak , stalnog partnera ne želite da izgubite ni po koju cenu !

Bik

Onaj ko želi da vas da zavede , mora da bude vrlo uporan i vrlo nežan , jer vi ste jako tvrdoglavi . Međutim , ako je uvek pored vas onda kada vam je potreban i ako vas obasipa bombonjerama i cvećem , to će mu biti samo plus u vašim očima . Ako još , svojim vezama i vezicama u banci , uspe da vam smanji neku ratu za kredit , konačno će steći vaše poverenje . A tek kada vas satima mazi i ljubi , potpuno vam “ pomera pamet “ i vi mu se tada potpuno predajete … Ukoliko vas na to navikne , nikada ga više nećete ispuštati iz svojih ruku .

Blizanci

Kao što supa nije baš previše ukusna bez soli , tako ni vama život nije zanimljiv bez avanture … Kao predstavnik svog lepršavog vazdušnog znaka , imate najmanje dva lica i dve duše , pa zašto onda ne biste imali i dva udvarača ? Čak i onda kada se zaklinjete u svog partnera , velike su šanse da ćete 1 ipak pokleknuti , možda baš kada vas galantni kolega pozove na kafu ili možda piće .. Ako se pri tom raspriča o svojim putovanjima , njegove šanse kod vas sve više rastu … pa čak i kada mu se u jednom trenutku strasti i prepustite , to ne mora ništa da znači jer još nije osvojio vašu dušu .

rak

Vi ste u stvari 1 odana duša . Ali i tajna grešnica . Deca i porodica su vam sve . Međutim ako vas suprug zapostavlja , vaš bes će sve više da raste baš kao i vaša želja za osvetom . Čak i kada vam gnev malo splasne a osvetnički žar oslabi , opasnost vam se približava , uz laganu muziku i nežnu atmosferu i iskusnog udvarača koji ništa ne prepušta slučaju . I tako lagano stiže do svog cilja – vas . Iz avanture izlazite ojačani a za svaki slučaj ostajete u kontaktu sa udvaračem i živite od slatke tajne , dok vam se svakodnevica opet ne smuči .

Lav

Svi misle da ste toliko vatreni i temperamentni , da vas je vrlo lako “ skrenuti sa pravog puta “ . Ali to je zabluda . Uglavnom ste verni i volite svog muškarca . Međutim ukoliko se pojavi neki udvarač , da bi vas osvojio moraće da vam pruži mnogo više od vašeg stalnog partnera . Jer za “ kraljicu “ poput vas , mora dobro da se potrudi … I tek onda kada se uverite da je “ prineo žrtvu “ , može da se nada erotskom sastanku sa vama . Ali da bi postao vaš tajni plamen na duže staze , moraće još više da se potrudi .

Devica

Vi ste tvrd orah koji nije lako slomiti . Vaš urođeni smisao za realnost sprečava vas da preduzmete nepromišljene korake . Ali s druge strane , taj vaš “ stegnuti “ eros sprečava vas da se prepustite uživanju . Potpuno nerazumno držite se nekih ustaljenih pravila i normi ponašanja . Naravno uvek postoje izuzeci koji potvrđuju to pravilo … Jedan , nasmejan , romantičan , koji želi da vas uveri kako ste baš vi žena iz njegovih snova . A tu je i drugi , strastven , zgodan , sasvim drugačiji …

Vaga

Verni ste samo sebi ! Uostalom vašim znakom vlada Venera , boginja ljubavi , pa ste kao veliki esteta podložni uticaju svih lepota ovoga sveta .. Zato šarmantnom kavaljer lepih manira , jednostavno ne možete da odolite . Ako je pri tom i nenametljiv i originalan , rođen je za jednu romansu sa vama . Uživate u prastaroj večitoj igri zavođenja i predavanja , a tajni sastanci samo doprinose vašem većem uživanju u životu i što je još neverovatnije – ljubavi prema stalnom partneru .

Škorpija

Sve ili ništa – vaš je životni moto . Flert nikako ne dolazi u obzir ! Ili je istina ipak drugačija ? I dok vi pokušavate da spasete vezu ili brak , šanse vašeg udvarača samo rastu … odolevaju čak i dugotrajnom neobuzdanom seksualnom udvaranju … Ali ako imalo posumnjate u vernost vašeg stalnog partnera , buknuće vulkanska eksplozija vaše strasti … A tada se kao prava strastvena osvetnica sa uživanjem prepuštate svom tajnom udvaraču .

strelac

Vernost za vas znači odanost , prijateljstvo i slaganje i u dobru i u zlu . I što se toga tiče , vaš partner se u vas može pouzdati . Ali bez slobode ne možete kao što ni riba ne može bez vode . Onome ko pokuša da vam se približi , biće jasno da se u vama krije vatrena avanturistkinja koja priželjkuje erotski izlet . Ali samo sa onim udvaračem ko je doživljava kao nekoga ko zaista ume da uživa u igri zavođenja i predavanja .

Jarac

Vaša glava prepuna je radnih planova i mogućnosti napredovanja , pa izgledate kao da vam je u glavi samo posao . Sve dok se ne pojavi onaj ko se i profesionalno i u vašim očima , toliko uzdigao da stremi samo ka vrhu . Jer i sami znate da ništa tako ne uspeva kao uspeh , bez obzira da li se radi o poslovnom ugledu ili političkoj moći . Vi samo sledite zov srodnih erotskih duša , ali ono što može da vas pokoleba je da vaš udvarač može biti i kolega vašeg partnera .

Vodolija

Vaš prijateljski smešak i bezazleni flertovi uglavnom su pogrešno shvaćeni . Sa partnerom ćete ostati zajedno ceo život , pod uslovom da vam ostavi dovoljno lične slobode . Jedini tamni oblak u vašoj vezi ili braku je mogućnost da se u vašem životu jednog dana pojavi neki sanjar , možda umetnik . Samo ćete vi umeti da shvatite njegove prave kvalitete i razumete njegove snove . I možda ćete zato poželeti da odletite s njim i na “ sedmo nebo “ .

ribe

Vi ste robinja ljubavi , a vaše ogromno srce preplavljeno je emocijama . Zato nije čudno da iskre u vašem pogledu mogu da raspale erotski žar kod više udvarača . Građanski moral samo vas zbunjuje i koči , jer vi ne možete da živite bez nežnosti i ljubavi . Zato se predstavnicama vašeg znaka često dešava da se zapletu u dve ili tri strastvene ali ništa manje iskrene veze . A kada se opredelite , vaša ljubav postaje otporna na sve bure . U potpunosti možete da se predate samo nekome kome je kao i vama potrebno puno ljubavi .

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …