Home / ZANIMLJIVOSTI / LEKARI ZBUNJENI: Već su se pomirili da nikada neće postati roditelji, a onda se dogodilo čudo! (VIDEO)

LEKARI ZBUNJENI: Već su se pomirili da nikada neće postati roditelji, a onda se dogodilo čudo! (VIDEO)

Justin i Christine upoznali su se u kafiću, zaljubili i venčali tri godine kasnije. Hteli su zasnovati porodicu, no nije išlo.

bebe

U početku se nisu brinuli – Christine je imala 25, bili su mladi, imali vremena i nisu paničili. No ni nakon dve godine nisu uspeli. Sada već pomalo zabrinuti i frustrirani tražili su za odgovorima. Na koncu, Christini su dijagnostikovani policistični jajnici.

Simptomi su debljanje, akne, depresija – i neplodnost. Iako je bilo gotovo nemoguće da Cristine zatrudni prirodnim putem, nastavili su pokušavati. Nakon 10 godina, gotovo da su odustali od nade da će ikada postati roditelji. Ipak, pokušali su sa veštačkom oplodnjom.

Usadili su jedan embrion. Christine i Justin nisu ni slutili da će uskoro promeniti istoriju medicine.

Taj jedan embrion podelio se u tri, a jedan od ta tri u dva. Christine je odjednom nosila ne jednu nego 4 bebe. Stručnjaci su u čudu obzirom na to da su šanse za tako nešto izuzetno male.

U svetu trenutno živi 3500 „kompleta“ četvorki, a u gotovo svim slučajevima nastali su iz više
embriona. Jednojajeanih četvorki zabeleženo je tek 70-ak.

Caroline, Darsi, Alekis i Elisha danas su zdrave vesele devojčice i upravo su napravile važan korak u životu svakog čoveka – krenule su u ustanovu za negu.

Pogledajte video:

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …