Home / ZANIMLJIVOSTI / Ležala je u krevetu sa drugim muškarcem, a onda je u sobu uleteo njen pobesneli dečko i brutalno se osvetio ljubavniku (VIDEO)

Ležala je u krevetu sa drugim muškarcem, a onda je u sobu uleteo njen pobesneli dečko i brutalno se osvetio ljubavniku (VIDEO)

tuca„Rogonja“ ga je prvo tukao na krevetu, a onda ga je oborio na pod

Video koji prikazuje muškarca kako tuče ljubavnika svoje devojke, osim što je postao veoma popularan na društvenim mrežama, može da posluži i kao upozorenje svim potencijalnim preljubnicima.

Na snimku se vidi kako mladić ulazi u sobu i u krevetu zatiče, doduše obučene, svoju devojku i nepoznatog muškarca. Ona je momentalno skočila iz kreveta i izletela iz sobe, a prevareni dečko je sav bes iskalio na ljubavnika svoje izabranice.

Ono što je usledilo teško se može nazvati tučom, jer “švaler”, iako po konstituciji ne deluje ni malo slabiji od napadača, nije pružao otpor razbesnelom muškarcu, već je samo pokušavao da se izvuče ili barem ublaži udarce koje je primao.

“Rogonja” ga je prvo tukao na krevetu, a onda ga je oborio na pod gde je muškarac, koji je uhvaćen na delu, dobio udarac nogom u glavu.

Video je napravljen u američkoj državi Alabami, a pretpostavlja se da je autor snimka prijatelj prevarenog muškarca, koji je zajedno sa njim ušao u kuću kako bi preljubnike uhvatili na delu.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs)

Check Also

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! EVO KAKVA NAS JESEN ČEKA NAKON PAKLENOG LETA..

I dalje se mogu očekivati visoke temperature iznad proseka za ovo doba godine, rekao je …