Home / ZANIMLJIVOSTI / Marijinu ukletu kuću opsedali su duhovi, policajci su upali u nju… začuo se jeziv vrisak i poleteli su noževi! (VIDEO)

Marijinu ukletu kuću opsedali su duhovi, policajci su upali u nju… začuo se jeziv vrisak i poleteli su noževi! (VIDEO)

Policija u Čileu došla je po prijavi ukućana da ih „uznemiravaju“ natprirodne sile. Jednog policajcaje napao nož koji je iskočio niotkuda. Pozvali su sveštenika, ali ni on nije mogao da pomogne.

Ljudi u svetu često prijavljuju paranormalne aktivnosti, ali retko se dogodi da to i službeno potvrdi policija.

Grupa policajaca je 26. februara pozvana da dođe da istraži šta se događa u kući u Puerto Montu.Ukućani su nazvali dežurne službe i rekli da ih terorišu natprirodne sile.

Policija je u kući zatekla nekoliko razbijenih prozora i delimično izgoreo dušek u dvorištu. Ukućani su bili izvan kuće i rekli su policajcima da se u kući događaju paranormalne aktivnosti. Policajci im nisu isprva verovali, ali su promenili mišljenje nakon što su ušli u kuću.

Policajac Boris Olavaria Gonzales rekao je novinarima da je na njih pao komad maltera dok su ispitivali ukućane. Pregledali su tavan i zaključili da je prazan. Tada je policajac viknuo „demonu“ da izađe. Nije dobio odgovor pa je krenuo napolje, ali ga je na vratima napao nož koji je iskočio niotkuda.

– To je bilo jako neverovatno. Srećom nosio sam pancir, pa nisam teže povređen. To je bila scena kao u horor filmovima, neobjašnjiva u stvarnom životu – rekao je Gonzales.

Ukućani su policiji prijavili i levitaciju predmeta i da su se neki predmeti zapalili bez razloga. Policija je kasnije videla dim u kući, iako u njoj nije bilo nikoga.

Marija Ura, jedna od ukućana, rekla je novinarima da ih nedeljama budne drže spontani požari. Rekla je da su paranormalne aktivnosti počele 8. februara, ali da je stanje postalo nepodnošljivo dve noći pre nego što su odlučili da pozovu policiju.

Budući da policija nije mogla da pomogne nesrećnim ljudima i logično objasni situaciju koja se događa u kući, pozvali su sveštenika, ali ni on nije uspeo da pomogne.

Porodica se preselila u prihvatilište dok se za njihovu situaciju ne nađe rešenje, piše Oditi Central.

Na 2:37 ovog snimka se vidi kako predmet leti prema prozoru, a u drugom videu izjava policajca koga je na vratima napao nož koji je iskočio niotkuda- Pogledajte:


(Telegraf.rs)

Check Also

ŠOKANTAN VREMENSKI PREOKRET- EVO ŠTA NAS OČEKUJE VEĆ OD SREDINE SLEDEĆE NEDELJE..

Meteorolog Đorđe Đurić objašnjava da li hladni talas koji je stigao u Srbiju ima veze …