Home / ZANIMLJIVOSTI / MESEČNI HOROSKOP ZA MART: Evo koga očekuju ljubavne avanture, a koga brdo novca i puno sreće…

MESEČNI HOROSKOP ZA MART: Evo koga očekuju ljubavne avanture, a koga brdo novca i puno sreće…

OVAN

POSAO: Ovan uvek razmišljate o dobrim prilikama. Bez obzira na sve ipak ćete imati dobre finansijske prilike za zaradu. Vaš vladar Mars u Jarcu znaku karijere i vašoj prirodnoj kući uspeha, da će da se okrenete tokom meseca nekim kreativnim umetničkim radom. Druga polovina meseca je dobra za sve one koji se bave komunikacijama. Posebno zbog retrogradnog Merkura koji traži povratak nezavršenih poslova. Tu vam predstoji naporan rad i veliko angažovanje. Saradnja sa Bikom, Blizanci, Vaga za one koji planiraju nov posao.

LJUBAV: Ako ste slobodni, veoma plodonosan emotivni period. Mnoge osobe u vašem okruženju su željne vašeg društva. Bik, Vaga, Blizanci, Lav su oduševljeni pojavom Ovna. Žele svoje vreme da posvete vama. Partner može da vam oda priznanje za lep stajling, imidž, izgled.. Ako ste u braku ne ulažite u nekretnine. Nije dobar period. Bolje se posvetite nekim kreativnim poslom

ZDRAVLJE: Obavezno pripazite na glavobolju. Ovnovi moraju da povedu pažnju na mišiće glave, Mars u Jarcu u lošem aspektu na Sunce daje oslabljenost ali i terapiju koja je neizbežna.

BIK

POSAO: Mart je mesec koji uvek donosi pozitivna dešavanja na polju posla. Završićete već započete poslove. Imate šanse da se sve odvija na dobar i pozitivan način u smislu novca, zarade ali i dobrih poslovnih kombinacija. Ako planirate da putujete što će biti izvesno zbog retro Merkura, učinite to, napraviće dobre poslove i steći nove saradnike. Ako se bavite prodajom, saobraćajem, prevozom, novac izvestan. Imaćete jednu Vodoliju za dobrog saradnika koga ne smete i ne možete da ispustite.

LJUBAV: Ako ste žena Bik, sačekajte kraj meseca i tada ćete imato poznanstvo sa nekim muškarcem koji radi vrlo ozbiljne i odgovorne poslove, Mars u znaku Jarac donosi vam čak i osobu koja će tražiti vernost i privrženost a ozbiljnu vezu ukoliko ste muški Bik, možda želju za brakom, razmišljanje o zajedničkom životu, mada, često se prevarite u proceni žene koju biste pored sebe imali. Druga polovina meseca bolja za osećaj i intuiciju koju svakako morate da koristite pri izboru partnera.

ZDRAVLJE: Posledica preteranog rada, iscrpljivanja donosi problem sa grlom, glasnim žicama.

BLIZANCI

POSAO: Vaš vladar Merkur je već od šestog dana marta u Ovnu kada se pokrećete na nove poslove. Ovo je mesec kada morate da se bavite svim poslovima koji su tipični za vaše sazvežđe. Trgovna, uvoz-izvoz, saobraćaj su grane delatnosti koje vam omogućavaju da se izrazite, zaradite. Ovan će vam dati dosta rizika brzu vožnju pa budite pažljivi kada krećete na put, na posao, jer su uvek izvesni pehovi usled nervoze. Budite pažljivi i u drugoj polovini meseca kada Merkur kreće retro i kada ćete stati sa poslom ukoliko niste pokrenuli nešto od samog početka.

LJUBAV: Vikendi tokom meseca su period kada možete da se opustite i imate više sreće u ljubavi. Oni koji su braku moraju da se posvete partneru mnogo više nego što misle. Partner vam je često nezadovoljan, džangrizav, dok oni koji imaju dugu vezu spremaju se na zajednički život. Žene Blizanci imaju udvarače u znaku Lava, Škorpije, Ovna, dok muški Blizanci se uvek zakači za osobu koja je neuhvatljiva ili traži previše strasti, vezivanja. Svoje slobodno vreme ćete morati da kradete, kako biste se odmorili. Morate da mislite na zajednicu, često se osamljujete, što nije preporuka za vaš znak.

ZDRAVLJE: Krećite se više, potrebno vam je vazduha, mira, meditacija kroz prirodu.

RAK

POSAO: Za ovaj znak možda jedan od najboljih perioda , meseci u godini. Sve želje koje imate možete da ih ostvarite. Poslovno imate unapređenje ako ste predloženi za poziciju. Ukoliko čekate premeštaj bilo bi lepo da se to desi na početku meseca ili bar do desetog marta. Ako želite da se osamostalite, otvorite svoj posao, onda ćete morati da se okrenete poslovima nekretnina, prodajom, kupovinom stanova, zemljišta. Ukoliko radite u velikim kompanijama onda vas očekuje povećanje finansija, kroz platu ili neki dodatni rad. Retro Merkur može da vas vrati na sve što niste ranije završavali, tražiće od vas naporan rad i veliku odgovornost.

LJUBAV: Rakovi koji su slobodni imaju više sreće u ljubavi. Jedna osoba iz okruženja, prijatelj je neko ko vam odgovara i sa kojim možete da se dogovorite i nađete srećan put ljubavi. Vaš idealni partner tokom meseca marta je Bik, Jarac ili Vaga. Rak u braku može imati više problema zbog ulaska Marsa u znak Jarac sredinom meseca jer tu su uvek izvesne svađe, nerazumevanje. Morate biti više taktičar nego strateg u ovom slučaju.

ZDRAVLJE: Koristite lekovite čajeve. Vaš stomak uvek trpi jednu nesnošljivu nervozu, posebno kada Mars uđe u znak Jarac i napravi opoziciju koja na Raka ostavlja ogromne stresove.

LAV

POSAO: Tokom meseca morate da pazite ako radite kod gazde, poslodavca. On je po aspektu prikazan kao nemilosrdan i težak za saradnju. Možete izgubiti strpljenje i jednostavno otići bez reči sa radnog mesta. Vama je savet da sačekate ulazak Sunca u znak Ovan posle 21. u mesecu i imaćete više šanse da radite šta volite a samim tim dobro zaradite. Budite pažljivi ukoliko radite poslove koji su povezani sa javnošću. Retro Merkur ne zna Lavu da donese dobro jer ste ambiciozni i neko ko voli da podigne glas, samim tim gubite od autoriteta i važnosti. Imate vremena da se stabilizujete i ostvarite svoje snove pored Ovna, Bika eventualno Strelca.

LJUBAV: Dobar odnos u ljubavi u drugoj polovini meseca sa Vodolijom, Rakom ili Vagom. Oni koji su u braku, zajednici imaju puno planova sa partnerom na poslovnom nivou, pa im se savetuje da to ostave, bar na kratko i posvete se ljubavi. Ako ste u vezi a imate loš odnos sa roditeljima ili oni nisu za tu ljubavnu zajednicu, onda druga polovina meseca razrešenje neprijatnosti.

ZDRAVLJE: Zbog nerviranja na radnom mestu pritisak vam često pravi problem. Pojačajte svoj imunitet dobrim raspoloženjem.

DEVICA

POSAO: Device mogu biti u dobrom periodu, bar do početka kretanja retrogradnog Merkura vašeg vladara. Možete da se prepustite sudbini jer će vas voditi na prava mesta, gde možete da zaradite. Sudbina u ovom trenutku radi za vas. Vi inače znate da birate ali isto tako možete da započnete neke projekte koji niko drugi ne bi imao hrabrosti, samim tim napravite preokret u karijeri i radu kako sebi tako i svojih kolega. Imaćete novca bez velikog napora. Dobra saradnja sa Jarčevima od 17 marta sledi.

LJUBAV: Oni koji su u braku mogu da upadnu nesmotreno u tajnu vezu, koja će ih duboko emotivno uzdrmati. Morate ponekad da razmislite pre nego se upustite u vezu. Veza sa Vagom daje vam mogućnost da razvijete kreativnost u sebi, dok će Škorpija da deluje kao opijum, ali ni vi niste naivni. Vi sve sagledate, pustite da se desi i onda krećete u napad. Ublažite svojom prirodnom inteligencijom svaki konflikt koji je pred vama.

ZDRAVLJE: Slabost bubrega. Pokušajte da se stabilizujete emotivno jer kad god imate ovaj problem uvek su negde problemi u kući, porodici.

VAGA

POSAO: Vaga mora pod hitno da se angažuje i pokrene još više. Ne smete da čekate retro Merkur u Ovnu u vašoj opoziciji jer vaša lenjost čini od vas depresivnu osobu. Bez razloga ste u tome. Ako budete vredno učili, usavršavali se onda ćete sigurno biti neko ko zaslužuje bolje pozicije na radnom mestu. Potrudite se više i dobićete posao koji ste dugo sanjali. Nije sve u protekciji drugih, ima nešto i u vama. Vage poslednje dekate imaju više sreće u poslu i čeka ih preokret na poslu ili novi veliki projekat.

LJUBAV: Vaš saputnik često i puno troši u ovim kriznim danima, posebno kada je retro kretanje. Kako se to dešava u znaku Ovan a vaša opozicija, moraćete da pripazite na finansije. Bolji dani slede ukoliko se odlučite na kraći zajednički put. Kada putujete zajedno onda i obnavljate energiju ljubavi što vam daje više milosti jedno prema drugom, više ljubavi. Ukoliko ste slobodni možete biti u društvu osobe koja se bavi nekim neuobičajenim poslom. To vam drži pažnju i veliki je izazov za vas. Vaga voli misteriju, posebno kada je partner u pitanju.

ZDRAVLJE: Nemate potrebe za brigom oko zdravlja, mada, pazite na telesnu težinu. Vage koje pate od urogenitalnog trakta moraju da posete specijalistu od treće nedelje meseca.

ŠKORPIJA

POSAO: Mart mesec za Škorpijone, predstavlja u ovom trenutku otežanje, posebno za one koji vole da dele pravdu ili drže neke svoje zastarele principe na vrhu piramide. Pokušajte da se sklonite od takvih stavova, jer ćete svakako imati problem koji ćete rešavati u naredna tri meseca. Morate da popravite odnos sa Bikom ili Devicom, posebno u periodu retro Merkura kada se pruža šansa da se stanje izniveliše. Oni su sada dobri za dalju saradnju i početak nekih novih poslova koje vas zanimaju. Postoji još jedno pravilo koje Škorpijoni moraju da ispoštuju a to je istrajnost, strpljivost.

LJUBAV: Jaka priroda, energija ovog vodenog – vatrenog znaka mora da se pokaže kad tad. Imate osobu pored sebe ili vam se dopada neko ko je pomalo nervozan, plahovit, ishitren, a vama to smeta i lako ulazite u sukob. Posebno teži aspekti od ulaska vašeg suvladara Marsa u treće polje komunikacija. Nikako sa Vodolijom bar ne tokom marta, ako uspete da se odvojite od snage Urana. Ako želite da se upoznate ili zabavljate sa nekom novom osobom, onda se okrenite vodenim znakovima, posebno Raku koji će tražiti vašu zaštitu a kako bi uspelo sve što osećate.

ZDRAVLJE: Morate biti posebno oprezni sa donjim delom tela, posebno kičmom. Pritisak niste nivelisali i to opet predstavlja lošu energiju posebno u periodu retro Merkura u Ovnu

STRELAC

POSAO: Iako novac o kom stalno pričate jeste vaš pokretač ovog puta nije nešto što vas okupira, što vam pravi jedinu stabilnost. Ono što je važno da ćete uspeti u realizaciji svojih planova. Vi ste veoma inteligentna osoba i uvek predhodno isplanirate sve što radite. Sreća vas prati, a poslovi će da se nižu jedan do drugog. Oni koji planiraju da rade poslove trgovine, veleprodaje najbolje od samog početka meseca. U periodu retro Merkura povedite računa o papirima i poslovima koji su povezani za kreativnošću ili nekom institucijom za marketing.

LJUBAV: Vreme koje predstavlja traženja nekog ko vam odgovara jeste zapravo vreme iskušenja za dalji život koji je povezano sa periodom od samog početka meseca. Mars u znaku Jarac u drugom polju sistema vrednosti Strelcu daje problem, od druge polovine meseca. Nekako vaš ego postaje jači a duhovnost kao da gubi svoj pravi sjaj. Pazite kako komunicirate sa voljenom osobom. Znate svašta da kažete, ponekad uvredite a ostanete ,,živi”. Udvaranje jedne Device biće povoljno tokom marta, mada ste nestabilni, morate biti odlučniji ako želite da imate nekog pored sebe.

ZDRAVLJE: Retro Merkur i Mars u Jarcu mogu da pokrenu reumu ili bol u kukovima na koje se često žalite. Vaš pravi lek je banja.

JARAC

POSAO: Mart je kao jedan prelazan period za sve Jarčeve. Očekujete ulazak Marsa u svoje sazvežđe da vas pokrene još više. Verovatno ćete ući u posao sa nekim iz svoje porodice. Što je opet dobro, jer ste sigurniji na taj način. Čuvajte se kao i uvek retro Merkura jer može da vam napravi problem sa papirima. Saradnici mogu biti prevrtljivi, nestabilni ali zahvaljujući vašem umu koji je realan, mudar imate mogućnosti da se okrenete nekim boljim šansama. U principu bolje je da se pokrenete sa sazvežđem koji je blizak vašem znaku a pre svega predstavlja finansije. To je Bik , Devica, Rak ili Strelac.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku ili zajednici, vaš partner može da bude opterećen potrebom za stalnim pokazivanjem emocija. Stabilnost je važna ali i poverenje. Ponekad želite da se oslobodite te veze ali kao da vas samoća ili strah od samoće negde preokrene pa trpite i dalje. Ako ste slobodni onda se spemite na put. Biće to zemlja koja izlazi na more. Niste baš odlučni za martovska putovanja ali sudbina se menja. Tamo imate velike šanse da se upoznate sa jednom Vodolijom ili Strelcem sa kojom ostvarujete karmičku ljubav.

ZDRAVLJE: Poboljšanje na ovom životnom polju, ukoliko ste bili zatočenici virusa i hladnog vremena. Hladno vreme tokom februara kao da je pročistilo pluća i osvežilo za naredne dane koji su pred svima nama.

VODOLIJA

POSAO: Bolje radno mesto za ovaj znak, uživaćete u lepoti i ambijentu u kome radite. Ako tražite posao onda je ovo mesec i prilika da vam se sudbina osmehne na tom polju. Pomaže vam osoba iz znaka Bik. Od druge polovine meseca više energije i šansa za dupli posao. Nećete biti samo neko ko radi humanitarne radionice, već ćete imati priliku da se bavite ozbiljnijim projektima . Oni koji se spremaju da rade nešto novo, nove ideje, početak privatnog biznisa, mogli bi da započnu početkom meseca, ne morate baš čekati početak retro Merkura.

LJUBAV: Oni koji su slobodni mogu da uđu u vezu sa Škorpijom ili Jarcem. Od Jarca očekujete da bude pravi stub zajednice, neko ko će vas opterećivati formalnostima ali vam je potrebno usmerenje, dok vam je Škorpija zanimljiva jer je otkrivate stalno, uvek misterija. Ako ste u vezi vaša inteligencija i razum se odbijaju od emotivne energije, pa partneru možete biti udaljeni i hladni, nedostupni. Pokušajte da razumete drugu stranu. Bilo bi dobro da se okrenete nekom kreativnom hobiju. Potrebna vam je sigurnost, pre svega.

ZDRAVLJE: Oticanje stomaka usled preteranog prejedanja u večernjim satima. Zubobolja tokom meseca zbog Marsa u Jarcu pa još vaše dvanaesto polje bolnica. To je aspekat na koji generalno morate da obratite pažnju jer obuhvata kosti, kožu, kosu, rožnate delove tela.

RIBE

POSAO: Možete biti u fazi kada je potrebno ulaganje finansijsko i to će sigurno da vam ide od ruke. Kako god, vi ste u jako povoljnom periodu. Sarađujte sa Ovnom, Vodolijom, Bikom, Škorpijom ili Jarcem. Možete imati uspeh i veću zaradu. Verovatno ćete svoj posao povezivati sa odlaskom u inostranstvo. Imaćete sve uslove u istraživačkom radu. Retrogradni Merkur u trećem polju daje da odlazite u zemlje gde ste već bili a niste završili posao. Sada je prilika da se istaknete. Ribe koje planiraju velike poslovne projekte na polju nekretnina, izgradnje moraće da sačekaju ili da bar to pokrenu u prvj polovini meseca kada su aspekti bolji. Ne pokrećite ništa od druge polovine meseca marta jer ćete biti neuspešni.

LJUBAV: Do sedmog marta Venera u vašem znaku daje pred vašim sazvežđem još uvek lep period u ljubavi. Tokom meseca imate udvaranja. Mnogi iz vatrenog sazvežđa vas žele. Uzvratićete ljubav Lavu, Strelcu, Ovnu, posebno kada Venera uđe u znak Ovan. A taj partner vam može pružiti i finansijsko zadovoljstvo. Oni koji su u braku mogu da budu spokojni jer će ceo mesec biti dobar , pun ljubavi i razumevanja. Morate da otputujete negde jer ćete jedino tako ispuniti energiju koja vam pripada a to je uživanje, avantura, izazovi.

ZDRAVLJE: Dobrog ste dravlja ali ipak pazite na nagle promene temperature u vazduhu koje mogu biti problem za pritisak i nervozu.

(Astrolog: Darka Cvetković, Telegraf)

Check Also

SUTRA SU BLAGOVESTI: U SLEDEĆIH 7 DANA MORATE DA URADITE OVO, ILI ĆE VAM GODINA BITI JAKO LOŠA

Praznik Blagovesti je jedan od 12 najvećih hrišćanskih praznika koji se slavi se u znak …