Home / ZANIMLJIVOSTI / MILAN (30) JE U MRTVAČNICI SPREMAO STARICU ZA SAHRANU: Kada je pomerio prekrivač sa pokojnice SLEDIO se od ŠOKA

MILAN (30) JE U MRTVAČNICI SPREMAO STARICU ZA SAHRANU: Kada je pomerio prekrivač sa pokojnice SLEDIO se od ŠOKA

mrtvacnica

Milan (30) zaposlen je već neko vreme u jednoj zagrebačkoj mrtvačnici, gde radi na pripremi tela za sahranu, što podrazumeva tuširanje pokojnika kao i kasnije oblačenje.

Došao je na posao tog dana i kao i obično, presvukao se u radno odelo, stavio masku i rukavice i krenuo sa pripremom tuša, kako bi oprao leš starice koji je direktno posle operacije stigao iz jedne zagrebačke klinike.

Reč je bilo o starici (80) koja je tokom operacije doživela infarkt i preminula.

– U jednom trenutku mi se učinilo da se njena ruka pomerila, ali sam pomislio kako mi se učinilo- priseća se on.

A onda je usledio pravi šok- video je da se prekrivač pomera i da starica, koja je mrtva stigla u mrtvačnicu, pomera noge!

Bukvalno nisammogao da se pomerimizmesta odstraha. Ne znamkako samuspeo da priđemipomerimprekrivač, a onda samse sledio. Starica je ležala igledala me izbezumljeno. Mislio samda sanjam, a onda novišok. Tihimglasommem je pitala „Gde sam ja to, sine?“

Milan kaže da je u tom trenutku izgubio svest. Sledeće čega se seća je da sedi na stolici, a ostali tehničari su bili pored njega.

Radnici iz mrtvačnice su navikli na plač, padanje u nesvest i unakažena tela. Postoji samo JEDNO što ih muči

– Starica je odmah odvezena na reanimaciju, tako da je nisam video- priča on.

O svemu je obaveštena uprava bolnice kao i policija, a istragom je utvrđeno da je starici tokom operacije zaista stalo srce, ali je ona zapravo pala u duboku komu.

 

Check Also

ALIGATOR JEDE ALIGATORA: JEZIV SNIMAK IZ DVORIŠTA U AMERICI (VIDEO)

Snimak u kom veći aligator jede manjeg aligatora, načinjen u dvorištu jedne kuće u američkoj …