Home / ZANIMLJIVOSTI / MISLILA JE DA SE GOJI, A U NJOJ JE RASLO ČUDO OD POLA METRA I 30 KILOGRAMA: LEKARI U ŠOKU KADA SU JOJ OTVORILI STOMAK (VIDEO)

MISLILA JE DA SE GOJI, A U NJOJ JE RASLO ČUDO OD POLA METRA I 30 KILOGRAMA: LEKARI U ŠOKU KADA SU JOJ OTVORILI STOMAK (VIDEO)

Dvadesetčetvorogodišnja devojka iz Meksika na stomaku je imala tumor težine deset novorođenčati, prečnika pola metra i obima 157 centimetara.

Tumor je pritiskao njene unutrašnje organe i strahovalo se da bi mogla da dobije srčani udar. Ona je takođe imala problema sa disanjem, hodanjem i jedenjem, piše „Daily Mail“.

Džinovska cista joj je uklonjena u lokalnoj bolnici u Meksiku, a snimci su pokazali da je tumor zapravo bila cista na jajniku koja je neverovatno mnogo porasla u periodu od 11 meseci.

Nesrećna devojka je prvo mislila da se goji, iako je bila na dijeti, a tek je kasnije otkriveno šta je uzrok njene ogromne izrasline na stomaku.

Lekari veruju da je ovo bila najveća cista na svetu koja je uklonjena bez prethodnog dreniranja.

Šest meseci nakon operacije, dvadesetčetvorogodišnjakinja, čije ime nije otkriveno, vraća se u normalan život i ponovo može da hoda.

Pogledajte video:

Her cyst could have crushed her to death!

Her cyst could have crushed her to death!(Warning: Graphic Content)

Pubblicato da Daily Mail su Martedì 21 marzo 2017

Check Also

DANAS JE LETNjI ARANĐELOVDAN: EVO ŠTA NIPOŠTO NE SMETE DA RADITE…

Arhangel Gavrilo, jedan od sedam velikih angela serafima koji su učestvovali u stvaranju sveta, proslavlja …