Home / ZANIMLJIVOSTI / MLADOŽENJA NIJE MOGAO DA ZAUSTAVI SUZE: Plakao kad je video iznenađenje koje mu je spremila žena (VIDEO)

MLADOŽENJA NIJE MOGAO DA ZAUSTAVI SUZE: Plakao kad je video iznenađenje koje mu je spremila žena (VIDEO)

mladozenja-place-svadbiNjegova sadašnja supruga Marija Holand Tose, dok je koračala ka olataru, otpevala pesmu kojom je želela da pokaže kako se oseća u tom trenutku. U ovom „nastupu“ su joj pomogli otac i crkveni hor, na šta je Roni ostao zatečen

Venčanje bi trebalo da bude jedan poseban dan u životu para koji se odlučio da stane na ludi kamen. Naravno, ukoliko se desi da mladoženja ili mlada puste suzu, to je samo zato što su poneseni emocijama i uzbuđeni. Međutim, u ovom slučaju, mladoženja Roni Eidsvik je plakao zbog nekih drugih razloga.

Njemu je njegova sadašnja supruga Marija Holand Tose, dok je koračala ka oltaru, otpevala pesmu kojom je želela da pokaže kako se oseća u tom trenutku. U ovom “nastupu” su joj pomogli otac i crkveni hor, na šta je Roni ostao zatečen.

Marija je zvučala samouvereno i jako srećno dok je tata imao malu tremu, pa mu je čak i glas zadrhtao.

– Podigao si me da na viši nivo koji nisam ni sanjala da mogu da dostignem – reči su pesme koju je Marija otpevala u crkvi.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs)

Check Also

VULIN PRIZNAO: „TREBA ZAPLENITI VIŠE KOKAINA, MALO MI JE“ (VIDEO)

Na društvenoj mreži Tviter osvanuo je video snimak u kome ministar Vulin kaže da mu …